Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwewererettrt

co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość qwewererettrt

mój facet na początku ciągle gadał, że jestem wymarzoną żoną,że chciałby miec ze mną dzieci. mówił o zaręczynach, nawet bylismy kiedyś mierzyc mój palec u jubilera, raz się pytał kiedy bym chciała się zaręczać...a teraz ani słowa o tym :O wiecie jak ja się czuję, narobił mi tylko nadzieje :( nie wiem, może to moja wina, bo ostatnio dowiedziałam się,że on uważa,ze daleko mi do dobrej żony itp. myślicie,ze powinnam mu się zapytać, dlaczego kiedyś tak ciągle o tym mówił i teraz zmienił zdanie? i czy tylko tak mówił,zebym się z nim przespała, albo go nie zostawiła.

Gość podkowka79
autorko a ile jestescie razem ? Moze wtedy byl oczarowany twoja osoba i stad takie wyznania u niego. moze rzeczywiscie chcial cie do lozka zaciagnac. a mieszkacie razem ? wydaje mi sie ze powinnas z nim porozmawiac powaznie o waszej przyszlosci.

Gość qwewererettrt
razem 2 lata, on teraz jest za granicą więc lipa :O no właśnie,mam zamiar z nim o tym pogadać kiedyś mieszkaliśmy razem kilka miesięcy no ja rozumiem,ale jak był mną wtedy zauroczony to mógł sobie darować takie rzeczy bo ja to wzięłam na poważnie faceci to są świnie