red dragon she* 0 Napisano Marzec 14, 2013 Dziewczyny chcialam sprzedac ciuszki po corce,ale nie mam pojecia czy cena funt za sztuke bedzie ok.Wszystkie ciuszki sa kupowane w Stanach,bdobre jakosciowo, i wiekszosc jest firmowa. Co myslicice? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielony groszek bonduelle Napisano Marzec 14, 2013 gdzie chcesz sprzedawac? Masz jakies zdjecia? Chetnie zobacze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red dragon she* 0 Napisano Marzec 14, 2013 Dan na gumtree .Jak jestes z Londynu to moge ci fotke przeslac, i musisz odebrac sobie juz sama ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielony groszek bonduelle Napisano Marzec 14, 2013 dawaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red dragon she* 0 Napisano Marzec 14, 2013 NIe myslisz ze przydalby sie jakis adresik email :D :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielony groszek bonduelle Napisano Marzec 14, 2013 oj z rozpedu podalam Ci zla koncowke magdalena1302@hotmail.co.uk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red dragon she* 0 Napisano Marzec 14, 2013 Czy napewno podalas poprawny adresik? Probowalam wyslac ci wiadomosc,niestety nie da rady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielony groszek bonduelle Napisano Marzec 14, 2013 magdalena1302@hotmail.co.uk jest napewno poprawny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielony groszek bonduelle Napisano Marzec 14, 2013 hotmail nie wiem dlaczego pojawia sie spacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red dragon she* 0 Napisano Marzec 14, 2013 Moze masz skrzynke pelna,i wiadomosc niechce dosjsc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielony groszek bonduelle Napisano Marzec 14, 2013 nie wiem normalnie maile dochodza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red dragon she* 0 Napisano Marzec 14, 2013 Teraz mi wyslalo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red dragon she* 0 Napisano Marzec 15, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zielony groszek bonduelle Napisano Marzec 15, 2013 hej odpisalam Ci na maila. Napisz mi prosze skad ewentualny odbior bo Londyn jest wielki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
red dragon she* 0 Napisano Marzec 17, 2013 wyslalam wiadomosc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach