Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Space Ranger

Sieć komórkowa Play pytanie

Polecane posty

Witam, myślę nad zmianą sieci z heyah na play tzn chciałbym przenieść numer w heyah już jestem z 10 lat ale mniejsza o to mam pytanie do posiadaczy Play bo widzę że są dwie taryfy "Play na Kartę" oraz "Play na Kartę Rok Ważności Konta" I mam pytanie czy np jak wezmę sobie play rok ważności i dajmy na to doładuję i będę miał te konto już ważne rok to czy wtedy mogę zmienić taryfę na play na kartę i ten rok ważności dalej będę miał ważny? czy już nie? W heyah mam jescze ważne konto rok i trochę mi szkoda a w play na kartę to bym musiał doładowywać. Z góry dzięki.

Gość teusz
stracisz wtedy rok ważności i będziesz musiała doładowywać

Gość qwreqwqwre
dokładnie tak, ale później znowu możesz zmienić taryfe na "rok ważności konta"... bezpłatnie oczywiście :classic_cool: nawet się nie zastanawiaj tylko przechodź do play, jeśli przeniesiesz numer dostaniesz 60 zł na rozmowy do wszystkich sieci :D

Gość teusz
wybierasz jedną taryfę,możesz ją zmienić smsem,ale zasady będa takie na jaką zmieniłaś

a play na rok ważność to wtedy minuta do playa 29gr? i sms 9gr bo chyba tylko w play na kartę jest za 0zł za rozmowy do play i smsy tak?

Gość Tadzik Rydz
Tak. Darmowe SMSki i gadanie w Play jest zajebistym rozwiązaniem więc z roku ważności konta nie będziesz korzystała jeśli masz znajomych w Play.

Gość playantyfanka
Miałam identyczną sytuację. Rok ważne konto w Heyah i coś mnie podkusiło i przeszłam do Playa, tyle że na abonament. Gigantyczne rachunki jak na to, ile czasu rozmawiałam przez telefon, bo połowa darmowych złotówek mi przepadała, ponieważ można było je wykorzystać tylko na pewne usługi. Fakt - darmowe połączenia w Play, smsy już nie, ale zasięg tak fatalny, że podczas takiej darmowej rozmowy rozmowy potrafiło mi przerwać kilkanaście razy w centrum Krakowa np. na Rynku. Szczerze nie polecam. Skruszona wróciłam do Heyah, gdzie nigdy coś takiego mi się nie działo.

mi potrzeba w sumie właśnie żeby konto było ważne na rok a jak mam dzwonić to wtedy sobie doładowuję a bardzo rzadko dzwonię, ale jak już muszę zadzwonić to właśnie do playa bo to każdy znajomy już teraz prawie ma a tam z heyah kosztuję 80gr minuta no to bez jaj :P A heyah się wycwaniło bo dawniej rok ważności był po doładowaniu a teraz mają miesięczne 3zł brać za to że konto jest ważne na rok :P a mi czasem 5zł na miesiąc starcza to jescze z tego mam im 3zł dać co to to nie :P

Gość Muuumin
Zdecydowanie wybierz Playa...są postepowi, już ie tylko sprzedaja ale i skupuja telefony.