Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska.m..

BARDZO CHUDE NOGI

Polecane posty

Gość grubaska.m..
FESTUS - mogłabym w nieskończoność wymieniać sytuacje, w których ktoś sugerował mi, że powinnam schudnąć. a kim są ci wszyscy ? rodzice, babcia, ciocia, nauczycielka w szkole kiedy zobaczyła, że jem bułkę powiedziała mniej więcej coś takiego " dziewczyno, wiesz ile taka bułka ma kcal ? nie było sałatki ? " muszę przyznać, że nie jest to miłe. ale wiem, to moja wina, że doprowadziłam się do takiego stanu jak teraz..

Gość grubaska.m..
teraz ważę 70 kg

Gość grubaska.m..
ale zrobię wszystko żeby wyglądać jak ta dziewczyna ze zdjęcia. mogę nawet schudnąć do 40 kg.

Gość prawictwo pospolite191
może jednak znajdzie się taki, który będzie lubił takie przerwy między nogami tak tylko ze najepiej jesli przerwa jest minimalna - powiedzmy 6 cm a tą co wkleiłas ma chyba z 15 cm ..

Gość przy figurze gruszki nie dasz
a każdej chudej ciągle każą przytyć, i co?:D zacznij ćwiczyć, diet cudacznych nie stosuj tylko jedz mniej i zdrowiej, schudnij 10kg i sobie zobacz jak się będziesz czuła. zacznij przede wszystkim coś robić sensownego, zamiast patrzyć na foty i kombinować jak tu doprowadzić się do skrajnego wychudzenia

Myśle, że wystarczy, że schudłabyś do 54 kg, żeby było ok. Pod warunkiem, że poćwiczysz, a nie tylko sama dieta :). Tu jest też ważna wbrew pozorom jędrność tych ud..

Gość grubaska.m..
70 kg to jest baaardzo dużo. i to jeszcze w moim wieku. dla 40-letniej kobiety to może nie jest aż tak dużo ale dla mnie owszem..

Gość chude nogi ?
do anoreksji dążysz ?

Gość grubaska.m..
18 ^^

Gość niveakrem
nogi na zdjeciu sa paskudne,chude,bezszktaltne kolki. nie masz czego zazdroscic

Gość grubaska.m..
ooj..wręcz przeciwnie, mam. przepiękne *.*

Gość niveakrem
no coz,ladne nogi,to nogi szczuple,ale umiesnione,ale nie bede sie klocic. zal mi ciebie,bo jestes zakomleksona i podobaja ci sie anorektyczki z autostrada miedzy udami. dziewczyno,troche wiecej wiary w siebie. i wiesz spytaj ktoregos z kolegow czy mu sie te pokracznosci na zdjeciu podobaja. tylko gej albo pedofil powie ,ze tak,bo chlopca przypominaja

Gość grubaska.m..
ZBIERAM ŚLIMAKI - dziękuję za wyrozumiałość :)

no to powinnaś ważyć koło 58-60 :) 40 to 13 letnia dziewczynka powinna ważyć a nie ty ;)

A i z własnego doświadczenia tylko dodam, że to tak nie działa, jak twierdzi niveakrem... Mój facet mi umie 10 razy dziennie powtarzać że moje uda są świetne, że mój tyłek jest świetny, że super. Ja sama sobie zdaje sprawe z tego, że moja waga w tej chwili to praktycznie dolna granica normy. Co to zmienia? Nic. Nadal tam w środku mi szkoda, że nie mam mniejszych ud i że jestem tą pieprzoną gruszka ;). To po prostu jest w głowie. To nie jest tak, że zapytasz faceta i on powie "ooo, one są super" i już, gotowe. Ja niby siebie akceptuje i lubie, nie wstydze sie mojego ciała przed nikim, myśle, że jest niezłe, ale gdyby mi ktoś teraz za darmo dał -5cm w udzie, to bym wzięła od razu, z marszu ;p... W moim pojęciu byłabym wtedy idealna. Idealna dla siebie samej. Każdy dąży do jakiegoś ideału. Tylko, że mój facet powiedział, że już mam więcej nie chudnąć, bo chce kobiete, a nie szkielet. I taka to dyskusja z facetami zawsze. ;) Inna sprawa, że odkąd ostro wziełam sie za siebie w pewnym momencie moje nogi i tak dużo schudły... Na szczęście.