Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaska.m..

BARDZO CHUDE NOGI

Polecane posty

Gość mrrrrr........
48 kg ?

Gość 09765sdfghj
42 kg

Gość ja mam 169cm 49 kg
i udo w najgrubszym miejscy 47cm

Gość ja mam 169cm 49 kg
przy typie figury gruszka nie ma szans byś miała takie nogi

Gość blebleble...5252
42 kg to wg mnie za mało przy wzroscie 168cm

Gość grubaska.m..
dlaczego nie mam szans ? nawet jeśli schudłabym do tych 42 kg ?

Gość festus
widzę na innych fotkach, stworzona jesteś do sukienek , zapomnij o portkach bo w portkach Twoja łajdaczka nie wygląda apetycznie

Gość grubaska.m..
a w dodatku mam te pieprz**e "bryczesy" :(

Gość gvcvcvc
około 47 kg

Gość nie rpawdaaaaaa
nie rpawda, taka przerwa miedzy nogami jest bardzo apetyczna, i łajdaczka cudnie wyglada, nogi chude sa fajne, podniecaja mnie takie przerwy;)

Gość festus
poza tym każdy facet będzie się obawiał przytulić do Ciebie abyś swoimi żebrami nie wybiła jemu oka

Gość grubaska.m..
może jednak znajdzie się taki, który będzie lubił takie przerwy między nogami ale teraz muszę się dowiedzieć czy to w ogóle możliwe by w moim przypadku mieć takie nogi... dla mnie są cudne ;)

szczerze takie nogi są brzydkie :/ i penwie musiała byś mieć niedowagę aby takie mieć

Gość przy figurze gruszki nie dasz
rady raczej, ważę 44 przy 162, w udzie mam 46, i mam grubsze udo niż ta babka (chyba że po prostu ma taki szeroki rozstaw miednicy) laska na focie albo jest wysoka i chuda (powżej 175), albo mega wychudzona zresztą, dla mnie taka szpara wygląda tragicznie, jak grecka litera Pi http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7d/Greek_letter_pi.png

Gość festus
nie znajdziesz takiego cwaniaka, który lubi być dźganym ostrym żebrem , chyba że masochista

Gość morelkaaaaaa
około 50 kg chyba byłoby ok.

U ciebie to mały problem... Mysle, że jak schudłabyś do tych 48 kg to miałabyś całkiem całkiem podobne, albo i takie same... Mi już nic nie pomoże za to... :p

Gość grubaska.m..
FESTUS - to ile wg Ciebie powinnam ważyć przy wzroście 168 cm ? lubisz jakieś grubasy czy co ? ;)

to strona promująca anoreksję? czy zapodziały się po prostu foty z uwolnienia Oświęcimia? ja jestem chuda, ale i tak wyglądam lepiej niż większość tych bab. więc ile one ważą? po 40kg? czy są 20cm wyższe? http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/149911_367810236659486_1378101906_n.jpg co to ma być?

Gość festus
minimum 50 kg i ani grama mniej !

Gość niepodobamisietobardzo
przy 46 kg na 173 mam niewiele chudsze.tez mam budowe gruszki. mysle ze gdzies z 46,45 kg

Gość grubaska.m..
PRZY FIGURZE GRUSZKI NIE DASZ - to chyba raczej zależy od tego co się komu podoba. ja uważam, że lepiej jest być o dużo za chudym niż być otyłym. teraz, kiedy ważę za dużo, wszyscy patrzą na mnie jak na jakiegoś prosiaka, wszyscy zwracają mi uwagę i mówią, że powinnam schudnąć. w ogóle nie wiem jak to możliwe, że doprowadziłam się do takiego stanu. teraz mam nadzieję, że schudnę i będę mieć tak śliczne uda jak ta dziewczyna na zdjęciu. przynajmniej będę się dobrze czuć w swoim ciele. o ile to wgl możliwe... ;(

Gość prawictwo pospolite191
Idealna waga dla 168 cm wzrostu to 52- 53 kg , a panna z pierwszego linku wydaje sie ważyc około 47 kg .

Gość festus
'wszyscy zwracają mi uwagę' kto to są ci wszyscy, wszyscy święci ?

Gość danruka
a po co ci taka męska budowa?

ale na świecie nie ma dwóch skrajności otyłość i przeraźliwa chudość, jest mnóstwo pomiędzy i najlepiej być pomiędzy. myślisz że być chudym jest fajnie? nikt się nie patrzy na Ciebie dziwnie, tylko wprost komentuje Twoje nogi, tyłek itd i oczywiście zawsze jest się za chudym i koniecznie powinno się przytyć ;) jak patrzysz na opinię innych to nie będziesz czuła się dobrze no i masz zadatki na zaburzenia odżywiania (o ile ich jeszcze nie masz), posiadasz szersze biodra i masywniejsze uda wiec musisz schudnąć bardziej niż ktoś o innej figurze a co do facetów, znam napaleńców co na kości lecą, ale to raczej taka sama skrajność jak ktoś jara się 90kg. przeciętny facet woli przeciętne laski

niepodobamisietobardzo -> widzę że chcesz popełnić powolne samobójstwo... grubaska.m.. -> tylko że figura gruszki jest ładna . duża pupa i proporcjonalne do niej nogi to zaleta. no ale skoro chcesz wyglądać jak szkielet... a i śliczne uda to nie jak najchudsze uda