Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinderbueno8894

czy mam prawo być o to zła?

Polecane posty

Gość kinderbueno8894

poznaliśmy się na pewnym portalu randkowym, już od początku bardzo mu się spodobałam, po kilku spotkaniach napisał mi że się we mnie zakochał. Ze chciałby żebym była z nim ale widzi że ja za bardzo zdecydowana nie jestem. Jest bardzo troskliwy, miły, jak najczęściej chce się ze mną spotykać. Ja go jeszcze nie kocham i on o tym wie. Ale nie wykluczam że też mi się podoba. Ja swoje konto usunęłam już kila tyg temu, on swoje ma nadal i od kilku dni jest na okrągło on- line a dzisiaj wchodzę( założyłam konto żeby zobaczyć czy nadal podrywa inne) i znowu jest on-line a na GG nie pojawi się, mimo że zawsze chciał jak najwięcej ze mną pisać, gadać etc. Od jakiegoś czasu jest bardziej aktywny na tym portalu randkowym, kurcze myślałam że spotkałam normalnego faceta, a on jest taki sam jak wszyscy na tych portalach. Nie wiem czy mu to wszystko powiedzieć i zerwać kontakt czy poczekać, że może gdy będziemy parą to usunie to konto. Niby nie powinnam mieć żadnych pretensji ale mówi że kocha i że jestem bardzo fajną kobietą a flirtuje z innymi, ewidentnie szuka nadal

Gość coxxxxxxxxxxxxxxxyyyyy
no, ewidentnie szuka nadal, a w te jego wyznania miłosne tobym nie wierzyła, w ogóle to byłabym ostrożna w nawiązywaniu kontaktów na portalach randkowych, tam każdy może byc każdym, tak jak na kafeterii

Gość kinderbueno8894
nie no nie jestem głupia żeby wierzyć w te jego wyznania

Gość agusia md
on szuka bo widzi że z tobą może nie wyjśc. a nie chce zostac na lodzie

Gość kinderbueno8894
no ale co mam w tej sytuacji zrobić? powiedzieć mu o tym że mi się to nie podoba? powiedzmy że szuka i co? znajdzie lepszą to ja pójdę w odstawkę

Gość Eeerrr
Przeciez to Ty jestes nie fair, a nie facet! On od razu Ci powiedzial co czuje i czego chce, a to Ty z nim pogrywasz. Tez nie czekalabym na kogos, kto nie wie czego chce. Facet w tej sytuacji moze robic co chce, a Ty nie masz prawa tego nawet skomentowac, bo mialas swoja szanse...