Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulisia1536

co mam robić 2 tyg spóźnia się okres

Polecane posty

Wita. piszę tu bo nie wiem kogo mam zapytać. 4 miesiące temu odstawiłam tabletki anty. w lutym kochałam się z narzeczonym. okres mi się spóźnia już 2 tyg. Kochaliśmy się z prezerwatywą, nie pękła, on wyszedł i zanim miał orgazm. mogę być w ciąży czy raczej to stres i antybiotyki (powikłania po wyrwaniu zęba 3 tyg temu) robią swoje a teraz jestem przeziębiona. Czy to z powodu osłabienia czy ciąża. Do ginekologa mam wizyte za miesiąc dopiero a prywatnie mnie nie stać. Proszę Was bardzo o radę.

Gość a słyszałaś o takim wynalazku
jak TEST CIĄŻOWY?:O

po pierwsze zrób test. ja tak miałam po tabletkach anty. w czerwcu odstawiłam a we wrześniu okres dostałam dopiero w 39dc. a powinnam w 28. bałam sie jak cholera... MÓWIĘ C ZRÓB TEST!!!!!!

Gość a ja wiem a ja wiem
heh, nie jestes w ciazy

Gość marzena z białegostoku
Ty masz 12 lat? co za pytanie, nie nie jestes w ciazy:O

23 lata :) mam. dzięki dziewczynki za odpowiedź. Wiecie jak to jest ja tak się migam od tego testu. wczoraj dostałam zapalenia przydatków i pochwy :(, wszystko się mnie czepia , teraz to wogole nie dostanę okresu ;/.

a jeszcze jedno. Czy z bolem jajnikow, podbrzusza, brakiem okresu (15 dni juz się spoźnia) zapaleniem pochwy (pieczenie,świąd , zaczerwienienie , upławy) przyjmą mnie w szpitalu na doraźnej pomocy ginekologicznej? Wizyte u ginekologa mam na 16 kwietnia dopiero. A dzwonilam do innych lekarzy to na 5 kwietnia najszybciej przyjmą. Co mam robić? Pytam bo już mnie nie raz odsyłali z ,,niby izby przyjęć"