Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wujfccdscvgb

Ludzie z miast sa dziwni

Polecane posty

Gość Wujfccdscvgb

Nic nie zrobia dla drugiego beziteresownie, zyja w swoich mieszkaniach jak w fortecach, nigdy nie sa szczerzy, chyba ze sie nachleja

Gość Wujfccdscvgb
Npnie znam nikogo kogo moglbym poprosic o przewoz rzeczy samocodem, wielka laska a na wsi idzie sie normalnie do sasiada konia pozyczyc

Gość własciwie to mogę ci tylko
nie znasz numeru do taxi bagażowego?

Gość Wujfccdscvgb
No wlasnie tacy jeatescie, zal mi was

Gość Wujfccdscvgb
Wszystko za pieniadze nawet dobre slowo, jak skarbonki a ja zawsze ugoscilem turyste i nic nie chcialem w zamian

Gość Wujfccdscvgb
To kwasne mleko to grzyby

w dzisiejszych czasach nawet w mordę za darmo nie dają :D Skoro tak dobrze było ci na wsi, to po co w miescie mieszkasz? Wracaj do korzeni

na wsi ludzie znają się od pokoleń. Znają twoich rodziców, dziadków, dzieci, każdy o każdym wszystko wie, a nawet więcej wiedzą niż ty sam o sobie. W mieście to obcy ludzie. Dlaczego mają ci robić darmowe przysługi? Ty im coś robisz za darmo?

Gość Wujfccdscvgb
To nie obcy tylko znajom i i z pracy, poza ttm zwra,am za benzyne, moge kupic wino , problem w tym ze proszenie takich to nawet wstyd

no to znajdź sobie fajniejszych znajomych :) Co ja ci na to poradzę, ze masz takich nieusłużnych. I to chyba nie ma nic do rzeczy, że to akurat w mieście ci się zdarzyło a nie na wsi. Albo masz fajnych znajomych na których możesz liczyć, albo nie. Miejsce zamieszkania nieistotne

Gość Wujfccdscvgb
Mieszkacie w jesnwj klatce dajmy na to i sie w ogole nie znacie, nawet w szlafroku drzwi nie otworzycie

Gość jfdufe
ja mieszkam od urodzenia w miescie i nigdy nie bylo tak ze sasiad cos mi zrobil za darmo tak samo z mojej strony zawsze kazdy martwi sie o siebie

Gość Wujfccdscvgb
Brak natury wam sie rzucil na mozg i skisle powietrze

to ty chyba jakiś dziwny jesteś. We wsi mieszka góra 200 osób i wszyscy sie codziennie widzą i znają chociażby z kościoła. Trudno, żebym ja robiła wszystko za darmo 2 milionom ludzi mieszkajacym w moim mieście :D No chyba nie wyobrażasz sobie, żebyś ty zgodził się pomóc na przykład pozyczyć 2 tysiące złotych chciażby swojemu sąsiadowi zza ściany, którego znasz tylko z "dzień dobry" na klatce czy windzie :) A sąsiadowi z obejścia obok byś może byś pożyczył Nie ma w tym nic dziwnego