Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosną wiosną

Wejdzcie i wypowiedzcie się proszę ! :-)

Polecane posty

Gość wiosną wiosną

jestem w 30 tc od godz 18 kilka razy porządnie za kulo mnie w pochwie tak że ruszyć się nie mogłam chodziłam trochę i bardzo chciało mi się siku a poszłam dopiero po godz czy to od tego może być? :(

Gość mama tymka
moim zdaniem dziecko z główki Ci w szyjkę przyłożyło. Jeszcze nie raz dostaniesz :)

Gość nayah
Takie rzeczy najlepiej od razu z lekarzem konsultować. Ciężko powiedzieć co to może być tym bardziej na tym etapie ciąży! Sama też jestem w 30tc a od 5 tygodni na lekach podtrzymujących też miałam uczucie kłucia, ciągnięcia lub bólu. Ale nie ma co generalizować bo to może być coś poważnego ale nie musi.

Gość wiosną wiosną
o jejku:( miałam tak z 4 razy pod rząd i ruszyć się aż nie mogłam :(

Gość wiosną wiosną
up up up

Gość M._
Moze jakies zapalenie,infekcja albo ms nadchodzi.Tez czasami mialam ostre bole brzucha tydzien przed,ze az chodzic nie szlo.

Gość wiosną wiosną
ale mnie brzuch nie boli tylko w pochwie za kulo porządnie

Gość edkowa
Mozliwe ze zpalenie pecherza albo cewki moczowej a z tym kohana do lekarza jak nic trzeba isc!

Gość wiosną wiosną
Kurcze półtora tyg temu byłam i było wszystko ok tylko malutka troszke główką się pchała. Szyjka miała 4.1cm

Wiesz ja radziłabym Ci skontaktować się z lekarzem nie sugeruj się opiniami dziewczyn z kafe bo tak naprawde nikt nie wie co ci jest,byc może nic,a moze coś?nie bagatelizowałabym niczego zasuwaj do gina i miej spokojna głowe;)Wszystko jest napewno w porzadku ale czy nie lepiej sobie to potwierdzic?:) Życze ci szcześliwego rozwiązania.