Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ah ta miłość...

problem miłosny...

Polecane posty

Gość ah ta miłość...

Mam 16 lat, jestem już 1,5 roku z dwa lata starszym chłopakiem. Jednak ostatnio poznałam fajnego chłopaka, w moim wieku, podoba mi sie strasznie, ale to na razie wygląd, jednak coraz więcej rozmawiam. Nie wiem co robić. Bardzp lubię nowego kumpla, a nie chcę stracić chłopaka, chcę mieć obydwóch, chlopaka i kumpla, ale boję się,że coś mi odbije i zakocham sie w tym nowym .. Co teraz ?

Gość bumcykcykbum
teraz kolacja,paciorek,siusiu i spać

Gość ah ta miłość...
ej. Każdy kiedyś miał tyle lat. Też na pewno miał takie czy podobne problemy, jak każdy nastolatek. Miłoby Ci bylo gdyby ktoś Cię traktował tak a nie inaczej bo jesteś młodszy/mlodsza ?

Gość ah ta miłość...
może mi ktoś coś poradzić, co zrobić w tej sytuacji ?

Gość Każda zdrada boli.
tak jak dziewczyny czy chłopaki niczym się nie różnią i nie powinno się ich zmieniać jak rękawiczki bo to bolesna przykrość dla osoby która cię pokochała.

Gość ah ta miłość...
no tak. Ale mi też się wydaje, że go kocham. Jeszcze misiąc temu nie oglądałam się za żadnym innym chłopakiem :( Nie wiem dlaczego tak jest ..

Gość lilly michelle
rozmawiaj z kumplem i miej kumpla próbując wybić go sobie z głowy wmówisz sobie zakochanie w nim nie okłamuj ich ale przede wszystkim siebie - będzie co będzie