Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaa..,.,.,.

wyrzezbiony brzuszek

Polecane posty

Gość aaaaa..,.,.,.

Jak sprawic by mic zarysowane miesnie brzucha?po jakim czasie efekty?

Gość aaaaa..,.,.,.
a takie zwykle hula hop da cos? w sensie zabawkowe?

Gość asia4680
Schudnąć.

Nie ma "profesjonalnych" i zabawkowych to jedno i to samo, cały czas używasz mięśni żeby utrzymać hula hop na tej samej wysokości, więc oczywiście, że coś daje. Chociaż chyba bardziej, jako wspomaganie do innych ćwiczeń.

Gość prawictwo pospolite191
isc na siłownie .

i jeszcze dodam , ze o ile u faceta kaloryfer wyglda dobrze to u kobiety prezentuje sie fatalnie i jest niewskazany.

Gość asia4680
Schudnięcie sprawi, że mięśnie brzucha będą widoczne. Bądź co bądź mięśnie brzucha ma każdy, nawet ludzie którzy nie ćwiczą w ogóle, tyle że u większości są one niewidoczne spod tkanki tłuszczowej. Same ćwiczenia nie wyeksponują ich dobrze. Więc podstawa to zmienić dietę, wywalić żywność przetworzoną, przesłodzoną i przetłuszczoną.

Powiedz to anorektyczkom :) Brzuch wyrzeźbiony to taki gdzie masz wyraźny zarys mięśni w każdej pozycji, samo chudnięcie sprawi, że mięśnie też zanikną z czasem, więc kiepska rada.

kafe-coś-tam - zakładam, że mówimy o osobie która już teraz jest szczupła.

Gość asia4680
@ Moorland - nie chudnięcie, a wygłodzenie sprawia, że mięśnie zanikają. Nie chodzi o to, żeby się doprowadzić do stanu anorektyczki tylko żeby pozbyć się tkanki tłuszczowej. Do tego jakiekolwiek ćwiczenia ogólnorozwojowe, angażujące całe ciało, teraz na necie jest tego od groma. Aby nie być gołosłowną: w czasie,w którym były robione te zdjęcia babka ćwiczyła dokładnie to samo, tylko że później (zdjęcie po prawej) dodała jeszcze dietę: http://chickentuna.tumblr.com/post/26223944252/why-i-dont-eat-junk-food-anymore-i-was-doing

Gość asia4680
Btw: żeby się mięśnie budowały trzeba jeść białko, więc kolejny raz dieta ma znaczenie.

Gość aaaaa..,.,.,.
ja jestem chuda, znam sie na dietach chodzi mi o zarysowanie miescni a nie 6pak:)

Gość aaaaa..,.,.,.
ja mam brzuszek prawie jak na tym drugim zdjeciu tylko w okolicy pepka mam mala faldke. A na diecie sie znam takze to nie to tylko aktywnosc fizyczna musi wejsc w gre

asia - właśnie, ćwiczenia. Samo chudnięcie nic Ci nie da. Ja jestem szczupła, jak stoję normalnie mam zarys brzucha mięśni, usiądę, przygarbię się i on znika. Mówimy o wyrzeźbionym ciele, a nie ledwo co widocznej obecności mięśni. Oczywiście, że trzeba łączyć dietę i ćwiczenia, ale sama dieta nic Ci nie da. Najwyżej obwisłą skórę jak ktoś ma dużo do zrzucenia.

Gość aaaaa..,.,.,.
mieciutka jak kaczuszka mam wrazenie z e to skora ale pewnie tluszczyk:) dieta to 70% sukcesu na szczuplosc ale nie na piekne cialo

Gość danruka
"tłuszczyk, brzuszek, kaczuszka, mieciutka" co to, kurwa, jest? zlot mlemlających bluszczy?

to jest interesujace , ze ludzie chca poprawic swoja sylwetke , a czasem efekt jest odwrotny od zamierzonego .. Wyglądają gorzej po niż przed .

Gość aaaaa..,.,.,.
hahaha:) aktywnosc fizyczna jest bardzo wazna nie tylko dla wygladu ale dla calego uklasu krwionosnego a takze dla samopoczucia dobrego.Moge biegac, jezdzic na rowerku stacjonarnym, cwiczyc pilates i krecic hula i tak po 40 min dziennie i bedzie to dobra rozrywka i odpoczynek