Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chocolade pinda's

skad ja mam tyle sily?

Polecane posty

Gość chocolade pinda's

Pracuje fizycznie i kiedy wszyscy pod koniec dnia sa wykonczeni ja dalej moge pracowac! po pracy zjem obiad i moge isc nawet pobiegac kiedy inni sie dziwia skad ja mam tyle sily, moge przebiec 10km odpoczac chwile i biec dalej nie wiem skad ja mam tyle sily?zawsze tak mialam nie lykam zadnych wspomagaczy a gruba tez nie jestem bo przy wzroscie 164cm waze 52kg

Gość babka z piasku
Tylko pozazdrościć :)

Gość prawictwo pospolite191
ja tam za bardzo biegać nie lubie , bo to bardzo obciaża serce ... wole jezdzic na kolarce..

Gość prawictwo pospolite191
moj rekord ? 160 km przejechane w ciagu kilku godzin ..

Gość pafobet
mialabys czym sie pochwalic gdybys tak jak ja tyrała ciezko po 10-11 godzin na budowie jak wracam do domu mam sile tylko sie umyc zjesc i wypic piwko

Gość chocolade pinda's
dzieki, ale od czego to zalezy, ze jedni szybko sie mecza, a drudzy nie ? 160km? wow! :)

Gość pafobet
od genów kondycji zdrowia odzywiania

Gość ghhgfacvsbasdcgasfdges
ja pracuje po 10 h dziennie nie raz po 12 zależy od dnia...oprócz tego chodzę rano na siłownię,fitness itp codziennie praktycznie, po pracy sprzątam mieszkanie,gotuje sobie czasem jakiś obiad na dwa dni, oprócz tego co drugi weekend chodzę do szkoły, oczywiście w wolny od szkoły w sobotę pracuję :) i takie tam, czasem znajde czas żeby pomalowac paznokcie nawet :)

Gość chocolade pinda's
pracuje tak, ze ide swoim tempem, a mam zawsze najwieksza norme ze wszystkich, pracuje na szklarni przy zbiorze warzyw po 8-9 h dziennie

Gość ghhgfacvsbasdcgasfdges
a ja jestem fryzjerką, więc cały dzień mam zapierdol... popękane ręce, bolący kręgosłup i nogi a na koniec pracy sprzątam cały salon łącznie z myciem podłóg i takie tam, potem muszę dojść kawał na przystanek i dojechać do domu :] tak że tego... jak się chce to się da... :) mi się tam taki tryb życia podoba, zastanawiam się nawet czy nie wyeliminować z mojego życia faceta, gdyż nie spełnia on żadnej roli pomocniczej w moim życiu, nie mam w nim oparcia, stąd też moje zawzięcie do pracy...wszystko byle by nie w domu :)

Gość chocolade pinda's
daj mu jeszcze szanse ;)

"prawictwo pospolite191 moj rekord ? 160 km przejechane w ciagu kilku godzin .." Nie przyszpanowałeś chłopaku...

Gość gość
No wlasnie ja tez mam duzo sily i sama nie wiem skad ;) a jestem chudzielcem :p