Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka5555

Komunia

Polecane posty

W maju będzie miała komunię siostra mojego byłego chłopaka, zostałam zaproszona jednak nie chcę iść. Mam zamiar pójść tylko do kościoła i pod kościołem dać dziewczynce prezent, kwiaty kartkę i coś jeszcze... ma ktoś pomysł co to może być ? Nie będę mieć zbyt dużo pieniędzy. Wisiorek np dostanie na pewno od babci etc. Co proponujecie ?

Gość Biblię dla dzieci?
Albo pieniądze, od rodziny dostanie większe prezenty, ty jesteś tylko byłą jej brata?

Tak, ale byłam z Nim kilka lat i jej zależy, żebym przyszła.. tylko że nie mogę, ze względu na Niego. Dlatego chcę jej dac coś ... nie wiem co :(

Gość Biblię dla dzieci?
Szukałam w internecie, chyba poza książką albo biżuterią ciężko znalezc coś taniego. Jak coś droższego to można kupic zegarek... Może ta mała ma jakieś życzenia?

Gość niper
kolczyki kup

Hmmm kolczyki to nie głupi pomysł. Pasują kolczyki na komunię? Tylko złote czy srebrne.. ;p można poszukać :D A czy Ona ma jakieś życzenia... no to wiadomo, ale mnie nie stać na takie rzeczy o których marzą dzisiejsze dzieciaczki :D jakieś laptopy, tablety, telefony.. ehhh kiedyś bombonierka wystarczyła