Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda_

objawy ciąży czy miesiączki?

Polecane posty

Gość jagoda_

Hej dziewczyny. Pytanie tak jak w temacie. 2 tygodnie temu kochaliśmy się z partnerem, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą i pierwszy raz zdarzyło się nam niestety że pękła. Partner nie doszedł przed tym incydentem, od razu zorientowaliśmy się o wypadku i gumka poszła do kosza. Jednak wczoraj powinnam dostać okresu i jeszcze go nie ma kurcze :( troche się boje mimo zapewniania mnie przez partnera, że nic nie było. Mam teraz takie objawy jak powiększone piersi, wypryski na twarzy, chwilami bóle podbrzusza, ale do tego dochodzi rozpulchnienie tam na dole, przez stres nie wiem już czy to objawy normalne, czy szykuje się większa afera. Wizyte u ginekologa mam dopiero za 2 tygodnie dlatego chciałam się was poradzić wcześniej. Postanowiłam także że jeśli miesiączka nie zjawi się do soboty, pójdę po test. Jak myślicie co z tego wyniknie? :(

Gość kaczuszka444
wyniknie z tego ze za dzien lub dwa dostaniesz okres.

Gość jagoda_
taką mam nadzieje! ostatnio miałam tyle stresów z różnych powodów...praca, dom, obowiązki... to i z tego powodu spanikowałam choć wiem, że to wcale nie pomoże

Gość kaczuszka444
tak tak czasami stres opoznia okres.

Gość jagoda_
właśnie. do tego naczytałam się na innych forach i wątkach z ciekawości, że jeśli pęknie prezerwatywa to jej kawałek może zostać w pochwie, ale tak czy inaczej do wytrysku wtedy nie doszło w naszym przypadku

Gość kaczuszka444
no zalezy jak peknie. mi kiedys zostal kawalek ale zaraz wyciagnelam bo zauwazylismy. kiedys kiedys tampona wlozylam i po jakims czasie jak go wyciagnelam to zauwazylam ze zapomnialam sciagnac folii z gory to sie niezle wystraszylam.

Gość jagoda_
łał, no to nieźle. wiesz co nam pękła tak od boku, ale tak jak mówiłam wcześniej wytrysku nie było i od razu zauważyłam, że pękła. Tylko teraz mimo wszystko zaczęłam się bać, nie planuje jeszcze zostać mamą a boje się żeby nie było z tego wpadki :(

Gość Doświadczony przez życie
Kaczuszka, a nie próbowałaś połknąć tamponu przypadkiem? Bo nie każda początkująca dziewica wie co się z nim robi :-P

Gość Doświadczony przez życie
Jagoda, masz oczy w ceepce, że tak szybko zauważyłaś? Chyba musiałaś kochać się z latarką. Haha, urodzą się małe świecące ufoludki.

Gość kaczuszka444
nie nie probowalam go zjesc. :-) wtedy to sie spieszylam i jakos tak wyszlo. i wcale nie jestem niedoswiadczona dziewica.

Gość jagoda_
bardzo śmieszne ;> nie, nie kochałam się z latarką, chyba że polecasz taki rodzaj perwersji ;p wyobraź sobie, że można się szybko zorientować na przykład kiedy usłyszysz pęknięcie ;>

Gość jagoda_
wolałabym przeczytać tutaj jeszcze jakieś konkretne posty na temat niż ironiczne wypowiedzi :(

Gość jagoda_
bardzo prosze napiszcie jeszcze tu do mnie, nadal miesiączki nie dostałam boje się coraz bardziej :(

Gość ej..!!!
teraz sie boisz i denerwujesz ze okres nie przyjdzie ale mysle ze jesli naprawde nie przyjdzie i sie dowiesz ze jestes w ciazy to po 1 szoku bdziesz sie juz cieszyc. Ja mysle ze okres normalnie przyjdzie i dzidziusia nie bedzie. Ale nawet jesli bedzie to sie ucieszysz:) O ile kochasz swojego faceta a on Ciebie.

Gość jagoda_
ależ oczywiście że kocham swojego faceta :) Chodzi o to, że nie byłabym w stanie teraz maleństwa wychować, powody wole zostawić dla siebie. Chociaż dziś pojawiło się lekko brązowawe zabarwienie na papierze toaletowym, więc myśle że będzie dobrze...prawda?