Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rehgdrhdnh

co mam robic dziewczyny

Polecane posty

Gość rehgdrhdnh

Hejka, mam pewien problem dziewczyny. Chodzi mi o to ze kiedy kocham sie z moim chłopakiem, chyba jest nie zadowolony. zawsze zaczynamy w ten sposob ze sie calujemy, dotykamy, potem sie kłade, on mi dobrze robi takie pieszczoty, potem wchodzi we mnie i sie kochamy. jak skonczy, ide sie umyc on czeka potem czule obejmuje. ale w trakcie jak jest na mnie po jakims czasie ma dziwna mine kiedy ja krzycze z radosci on konczy kilka razy potem jest jakis dziwny, jakby nie byl do konca zadowolony. kilka razy bylam na nim, wczesniej robilam mu dobrze chyba mu sie najbardziej podobalo hihihi ale pewna nie jestem kochamy sie ponad 2 lata wiec to juz troche czasu. moze sie mu znudzilam? Jak wy zaspokajacie swoich partnerów ? prosze o podpowiedzi

Gość Doświadczony przez życie
Bo jak krzyczysz, to zagłuszasz komentarz meczu w telewizorze. Dlatego jest dziwnie niezadowolony. A poza tym straszny z niego brudas, skoro nie myje się "po" tylko śpi z takim ufaflunionym.

Gość awraset
elo i co jak sie kochacie? on ciagle na tobie? minete ci robi a ty mu nawet do buzi wlozyc nie chcesz ? dla mężczyzny to swietosc! skoro on ci robi to czemu ty mu tego nie robisz współczuje mu on ciagle na tobie i sie bzykacie ta? super seks jak ciagle lezysz jak kloda nogi rozlozysz i on ma cala robote odwalic. cipa z niego ze cie nie zjebie o to i ty sie dziwisz ze jest nie zadowolony? nie badz smieszna kobieto! kilka razy bylam na nim, ale mi wyczyn. seks ma byc tez urozmaiceniem a nie ma byc monotonny bo wreszcie sie znudzi albo cos mu odpierdoli. 2 lata tak sie kochacie w ten sposb ? przejebane ma heheehehehee ze tez ja nie jesem w takiej sytuacji. jak zaspokajam moja kobitke? gra wstepna, laskotanie, dotykanie, pieszczenie piersi, jezykiem popiescic brzuch potem nizej minetka,potem moja nie pytajac robi mi dobrze nie dochodze oczywiscie tylko bierzemy sie do dziela, seks raz ona na mnie raz ja na niej od tylu, 69 wszystko czego moglbym zapragnac i co mi wiecej do szczescia? potem przytulanie zasypiam u niej przytulajac ja i calujac na dobranoc. to jest piekny seks !!!! a pyta cie o loda? pyta czy mu zle z toba jezeli chodzi o seks?

Gość kaczuszka444
bo on nie ma orgazmu. lezysz jak kloda to co sie dziwisz ze mu zle.

Gość rehgdrhdnh
czemu tacy nie mili jesteście dla mnie co napisałam źle ? Nie jest gejem tego jestem pewna :) Myć się myje nie wpuściła bym go do łóżka śmierdzącego na pewno hihihihi nie lubię brudasów :) ! Jak się kochamy no prawie zawsze on mi robi minetkę językiem, potem wchodzi na mnie i to robimy. O loda mnie pytał nie raz to mu mówiłam że zrobię mu jak mi będzie o tym mówił i wtedy się na to zgodzę więc nie widzę takiego problemu :) Mówił mi że jestem zajebista w łóżku! więc martwie się że ma kochankę, chociaż nie wiem bo ciągle prawie jesteśmy razem. nie wiem co robić pomóżcie proszę :)

Gość rehgdrhdnh
przy tobie to i ja bym pedałem został heheheee ani laski ani od tułu nawet nie wejdziesz na niego to sie dziwisz że nie zadowolony jaki facet by był zadowolony z bzykania jak ciągle LEŻYSZ hehehe pojebany ze robi ci minety w ogole jak ty mu sie nie odwzajemniasz powinnas sama od siebie robic takie cos a nie sie go glupio pytac jeszcze co facet sie ma o loda prosic? prosi to sie kurwe o loda ale nie dziewczyne sama dziewczyna powinna sie o to zatroszczyc dobrze ze moja sie o to troszczy teraz mam ubaw. prosic o loda, hehehehe. jesteś zajebiszczasta w łóżku tak mówił bo ci nie chciał przykrości zrobic a myslisz ze ci powie ze jesteś chujowa w lozku zebys mu w ogole nie dala? kochanke bym sie nie zdziwil w takim wypadku jak taka jestes zajebiaszcza w lozku hehehee pomocy szukaj o specjalisty a ten twoj jakis chory na leb jest ze nie jest z toba szczery i nie powie czego mu brakuje. jak widzisz cycki to nie wszystko trzeba umiec tez cos zrobic dodac od siebie to inaczej to go na tyle zmeczy ze moze zostawi albo bedzie mial jakas na boku co go zaspokoi i nie bedzie musial rypac klody przynajmniej faceci sa rozni

Gość MajowaaaxXX
Ja mojemu to lubie robić loda bez tego przy każdym seksie się nie obejdzie. Tak samo mój mąż zawsze bawi się moją muszelką i widzę że bardzo to lubi, podnieca go to wiem na pewno :P Może też tkwi w tym problem i do tego poczytaj sobie jakieś strony w internecie jest dużo o pozycjach seksualnych popróbuj coś na nim, facet lubi jak go zaskoczysz. Zapewne jakbyś zrobiła mu coś przyjemnego, pobzykała się z nim inaczej niż zwykle to byłby w siódmym niebie i jeszcze mówił by że to nie może być moja dziewczyna co w nią wstąpiło haha bierz się do roboty :P A Wy może odrobina więcej kultury ma problem przyszła tu żeby jej pomóc a jesteście wulgarni kultury trochę pozdrawiam i napisz co tam dalej będzie się działo

Gość uchichrałam się po pachi
ja bym go na twoim miejscu zakupiła sobie pióropusz taki jak mają Indianie, dosiadła go i ujeżdzała na maxa a w punkcie kulminacyjnym darła sie na całego to byłby sex jego życia,mogłabyć dodać na the end -a teraz cie oskalpuję:)