Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XFEMALE

PROSBA DO WSZYSTKICH

Polecane posty

Gość XFEMALE

Prosze, abyscie ogladneli filmik, x factor rosyjski. Ja kazdego dnia ogladam to po kilka razy. Niesamowicie utalentowana dziewczyna i przy tym widac, ze bardzo sympatyczna. MA NIESAMOWITY GLOS! Piszcie, co myslicie. Dzieki. http://m.youtube.com/#/watch?v=Y0iunA0oH0M&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DY0iunA0oH0M

Gość XFEMALE
Jakby ktos mial problem z linkiem, to niech wpisze w youtube Анна Хохлова - Х-Фактор 3 (Кастинг Донецк) 08.09.2012

Gość IsiaR.
Masakra! Super! aż mnie zatkało co napisać :) Super raz jeszcze!

Gość Kinga.Podkarpackie
Bardzo ładnie zaspiewala. Szkoda, ze unas nie ma takich Artystów, tylko celebryci co szukaja wrażeń i skandali.

Gość wwsfid.
a nie wiem czym wy sie tak podniecacie? głos jak Beyonce albo Rihana... nic szczegolnego.. polowa praczek w afryce albo ameryce południowa moglaby tak śpiewać :O idzcie do jakiejś opery zobaczcie czym jest wspaniały głos i słuch... co ona tu pokazała? wyciągała wysokie tony? miała wiele skal i przeskakiwała?

Gość XFEMALE
Ta tez jest niezla, wpiszcie w youtube X-Factor 3 Ukraine | Julia Plaksina - Euphoria (Loreen). W Polsce natomiast slabo...

Gość 12345osiem
wwsfid, zjedz snickersa bo gwiazdorzysz.

Gość Kinga.Podkarpackie
Ale mnie wciągnęło!!! Ta jest dobra- Татьяна Гидион - X-ФАКТОР-3 [Киев 06.10.2012]. Hehe

Gość wwsfid.
tanie teksty z reklam jak sie nie ma nic do powiedzenia, Euphoria lepsze...dużo lepsze, mało kto by tak umiał zaśpiewać

Gość Yrena Cownacka
Dobrze sobie dala dIewczyna rade. Moze i glos jak ruhanna, ale ladny i potrafi nim swietnie operowac. Euphoria tez dobrze, a ta 3 taka nie w moim stylu, ale rozruszala pulike.