Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cherissss

dlaczego dziecko sie co chwile budzi ?

Polecane posty

Gość cherissss

Witam pisze bo juz mi rece opadaja od kilku miesiecy mohe dziecko budzi sie w nocy co godzine, daje jej smoka przykrywam i dalej spi; ale po godzinie to samo :( do 6 miesiaca spala jak aniol, teraz ma 9 miesiecy probowalam juz chyba wszystkiego, czesto jak do niej przyjde w nocy to jest przewrocona na brzuchu i jeczy. Myslalam ze to zeby ale juz 3 miesiace a to nie mija. Czy to normalne czy moze jej cos dolegs. Prosze o pomoc juz sama nie wiem co robic

Może jej za gorąco, za zimno, może coś uwiera, może chce się pic, może pielucha przemokła...

Gość bambarryla147
moze sie budzi z glodu? Jak z jedzeniem?

Gość cherissss
Nie je w nocy odkad skonczyla 4 miesiace wczesniej bylo wszystko dobrze spala jak aniol od 19 do 6 .

Gość bambarryla147
Jedzenie w ciagu dnia????? Moze poprostu sie nie jada w dzien i dlatego sie w nocy budzi....

Gość glili
Moja córka tak miała jak miała około 10 mc. Pobudka co godzinę, ja wstawałam smoczek go buzi i ona spała dalej. Zabrałam jej powód do tych pobudek- smoczek i problem się skończył.

Gość pitulinka
No wlasnie 9 msc to juz potrzebuje wiecej jedzenia w ciagu dnia. Dajesz jej na kolacje obfity posilek np. kaszke?

Gość Nikolaaa_
Obstawiam że jest głodna. Mój Synek był na piersi przez ponad rok i jadal do tego czasu też w nocy. Nigdy nie miałam problemu z tym, że nie spał. Jadł 2 razy w nocy z piersi.

Gość Liliana 1982
a co je przed spaniem ?

Gość ojtam ojtam
niedobór magnezu objawia się nadpobudliwością i problemami ze spaniem w nocy

Gość fruu
moje dziecko też szybko przestało jeść w nocy, ale to się zmieniło jak zaczęło się więcej ruszać. Turlanie, raczkowanie, siadanie i zaczęło potrzebować więcej jedzenia, bo więcej spala energii. No i gdzieś od 7 miesiąca właśnie w nocy zjada mleko, ok godziny 01 i ok 04. Spróbuj nakarmić bo myślę że to po prostu głód.

Gość cherissss
Przed snem ok 19 daje jej mleko 210 ml, nie przypuszczalam ze to moze byc glod w sumie faktycznie wiecej sie rusza zaczyna raczkowac.. dzieki za podpowiedz to moje pierwsze dziecko, ta mala istotka jest dla mnie duza zagadka :) ciagle sie ucze. Pozdrawiam i dziekuje jeszcze raz.

Gość Liliana 1982
daj jej kaszkę bo moja po mleku budziła sie w nocy z głodu .

Gość cherissss
AHA jest jeszcze jedna sprawa jak ja wkoncu wezme do siebie do lozka (spi w swoim pokoju) spi ladnie i sie nie budzi. No ale nic sprobuje dzis dac jej kaszke.