Nikola17.5 0 Napisano wtorek o 16:34 Hej dziewczyny, mam takie głupie pytanie, podczas zabawy jak trzymam ogóra od chłopaka to on rośnie w ręku i pulsuje, to pulsowanie to normalne jest?? Też takie coś obserwujecie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niewolnik 0 Napisano środa o 08:53 To jest normalne, jest to oznaką wysokiego podniecenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 327 Napisano wczoraj o 08:11 Dnia 10.06.2025 o 18:34, Nikola17.5 napisał: Hej dziewczyny, mam takie głupie pytanie, podczas zabawy jak trzymam ogóra od chłopaka to on rośnie w ręku i pulsuje, to pulsowanie to normalne jest?? Też takie coś obserwujecie?? ogóra .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 402 Napisano wczoraj o 08:47 Dnia 10.06.2025 o 18:34, Nikola17.5 napisał: Hej dziewczyny, mam takie głupie pytanie, podczas zabawy jak trzymam ogóra od chłopaka to on rośnie w ręku i pulsuje, to pulsowanie to normalne jest?? Też takie coś obserwujecie?? Zjedz ogóra i po kłopocie nie urośnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano wczoraj o 09:12 23 minuty temu, Onaaaa napisał: Zjedz ogóra i po kłopocie nie urośnie Bleee śpisz tu takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 50 Napisano wczoraj o 09:20 7 minut temu, Fifofa napisał: Bleee śpisz tu takie coś. Zielonooki Piotr. Pokaż nos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano wczoraj o 09:23 Przed chwilą, Sev napisał: Zielonooki Piotr. Pokaż nos. co najwyżej mogę pokazać owłosioną nogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 50 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: co najwyżej mogę pokazać owłosioną nogę. Środkowy palec byłoby w porządku do tego. Jakiej maści jest twój nos? Rzymski? Grecki? Zadarty? Jak z postaci komiksowej? Płaski? Szeroki? Mały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano 23 godziny temu 34 minuty temu, Sev napisał: Środkowy palec byłoby w porządku do tego. Jakiej maści jest twój nos? Rzymski? Grecki? Zadarty? Jak z postaci komiksowej? Płaski? Szeroki? Mały? Musiałem sprawdzić jak wygląda co piszesz, chyba gracki prosty nie zakrzywiony nie zadarty, nie jakiś długi normalny, ani spłaszczony jakby ktoś wgniótł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 50 Napisano 23 godziny temu 17 minut temu, Fifofa napisał: Musiałem sprawdzić jak wygląda co piszesz, chyba gracki prosty nie zakrzywiony nie zadarty, nie jakiś długi normalny, ani spłaszczony jakby ktoś wgniótł Haczykowate są piękne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano 23 godziny temu Przed chwilą, Sev napisał: Haczykowate są piękne. Symetryczną do twarzy Choc tak chudy nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 50 Napisano 23 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Symetryczną do twarzy Choc tak chudy nie jestem. Nie widać wagi po oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Sev napisał: Nie widać wagi po oczach. Podobno oczy się nie zmieniają to zdjęcie trochę starsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 50 Napisano 22 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Podobno oczy się nie zmieniają to zdjęcie trochę starsze Podobno nie kłamią bo, że się z wiekiem się zmieniają to fakt. Bledną, zachodzą mgłą i obraz jest mniej wyraźny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 42 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Sev napisał: Podobno nie kłamią bo, że się z wiekiem się zmieniają to fakt. Bledną, zachodzą mgłą i obraz jest mniej wyraźny. Ja tutaj nic nie będę więcej wstawiał, psycholi jest zbierają kolekcje i przerabiają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 50 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Ja tutaj nic nie będę więcej wstawiał, psycholi jest zbierają kolekcje i przerabiają. Tak jest! Forum to niezwykłe miejsce i piękna przygoda, no i od ciebie zależy to piękno. Oraz to czy ktoś ci twoją wizję spierniczy nie. Wybór jest zawsze twój. Idę. Dobrego dnia! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach