Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika wawa88

Prezent na chrzciny dla dziecka 1,5 roku

Polecane posty

Gość Dominika wawa88

Hej Ide na chrzciny do dziecka chlopca i dziewczynki oboje maja 1,5roku Co moge dac w prezencie

Gość jihohuha
Biblię dla dzieci, Piękny album na zdjęcia, złoty medalik...

Gość Izabelka......... ...:)
ja bym żadnych medalików, lańcuszków itp nie dawała bo po co to małemu dziecku? można taka rzecz dac na komunie św. Ja Ci polecam rowery -jezdziki jezeli dzieci ich jeszcze nie mają. Kupiłam takie swoim siostrzenicom na roczek i świetnie się sprawdzaja nadal a juz 2 lata mineły ( oczywiście w cieplejsze dni ) albo konika na biegunach ewentualnie pieniądze ( jeżeli wiesz, że zostaną rpzeznaczone na dzieci ) i do tego jakis drobiazg

Gość Dominika wawa88
Ojj takie prezenty jak rowerki, chodziki itp dostali juz,na swieta Ja jsstem gosciem -osoba z rodziny i nie chcialabym kupowac drogich ub wystrzalowych prezentow od tego pozostana chrzesni

Gość iloraz ynteligięcji
Moim zdaniem chrzciny to nie jest okazja na takie praktyczne prezenty. ja bym kupila jakis album na zdjecia albo jakas ksiazke z dedykacja. dziecko ma tyle okazji do dostania prezentow,ze az za duzo. a tu sa blizniaki,rodzice pewnie juz maja graciarnie w domu. od rodziny i dobrych znajomych -na mikolaja albo na gwiazdke,na urodziny,czasem ktos cos da od zajaczka albo dzien dziecka i nie ma tego gdzie trzymac. Ja bym teraz chetniw aobie obejrzala,co dostalam od kogo na chrzciny. wiele z tychbosob juz nie zyje. ale nie mam nic,gdzie jest napisane,co mi kto zyczy i z jakiej okazji. na komunie dostalam kase-ktora zabrali rodzice,rower od chrzestnj -to pamietam chociaz -i jedna binlie z dedykacja. i bardzo mi milo,jqk sobie czasem czytam te dedykacje teraz