Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arszenika*

Spacerówka dla malucha pomóżcie

Polecane posty

Mamy podpowiedzcie coś. Szukam spacerówki dla malucha. Wózek nie musi być ultra lekki. Ważne, żeby był stabilny i miał łączoną rączkę. Myslałam nad espiro magic albo Nuna pepp. Polecicie cos?

Ja w końcu z polecenie koleżanki zamówiłam valencia quatro.Ale jeszcze nie dotarł więc tyle wiem co ona mi mówiła. porządnie wykonany, lekki i łatwo się składa. Bardzo podobny do espiro magic tylko ma rogi zamiast połączonego pałąka.

Dzieki Miarka. Nie wiedziałam nawet że chiński. Patrzę własnie na ten wózek z linku i całkiem całkiem.

Oglądałam vectora pro wielofunkcyjnego , zaglądam pod materac a tam made in china;-) wiec chyba wszystko jasne.

Gość mamamama...
Ja też waham się między espiro magic, który ma średnie opinie, średnio miejsca w środku i beznadziejny koszyk na zakupy a navington scooner. Scooner wygląda dużo solidniej, więcej miejsca dla dziecka, fajny kosz na zakupy tylko nie widziałam go jeszcze na żywo. Opinie w internecie ma lepsze niż magic. Widział ktoś nową kolekcję w krakowie?

Gość do Miarki
Miarka a wiesz ze w tym wozku nie da sie bardziej podniesc oparcia tylko jest taka pozycja polezaca i to moze byc niezbyt wygodne. Tez mi sie podobala ale odpadla wlasnie po tym, myslalam nad quinny zapp ale tez odpadl i kupilam graco evo sama spacerowke. Jestem bardzo zadowolona.

Mam jeszcze spacerówkę z zestawu 3 w 1 ten wózek to tak np do autobusu czy na zakupy. No zobaczymy, idealnej spacerówki chyba nie ma.

Gość Do Miarki
to jak potrzeba ci tylko do szybkich i krotkich wypadow to spoko. Ja potrzebowalam jednej, bo swoj 3 w 1 sprzedalam a szukalam czegos pomiedzy spacerowka a tym z 3w1. Graco evo spelnia to kryterium.

Gość bleberrymuffin
Ja mam britax b-agile i jestem zadowolona, choć swoje wady ma. Ciężko rozkłada się oparcie albo mi coś nie wychodzi i trochę klekocze ale prowadzi się b. dobrze, mega łatwo się składa i jest sporo miejsca dla dziecka, waży coś ok 8 kg

Graco Evo, kupilam niedawno zestaw 3 w 1 wlasnie graco evo i przez kilka dni musialam wozi w spacerowce swoja prawie 4 letnia corke (zeby nie bylo- bo sie polamalaa:-(). Sprawdzila sie super, samo jedzie praktycznie, duzy kosz na zakupy, niby wyglada jakby siedzisko miala kubelkowe ale w praktyce rozklada sie na plasko. Jedyne czego mi brakuje to to, ze raczki nie da sie zlozyc w pol tak jak w starych modelach graco.