Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawam_ja

czy macie jakieś pieniądze, o których mąż nie wie?

Polecane posty

Gość Ciekawam_ja

jak w temacie: czy macie jakieś pieniądze, o których wasz partner nie wie? jeśli tak to czy to pieniądze odkładane teraz czy z czasów przed związkiem? I dlaczego mąż o nich nie wie?

Gość princessaofpersia
ja mam swoje o ktorych mąz wie-nazywa sie to wypłata :D:D nie wiem dlaczego mialabym ukrywac przed mezem jakies pieniadze:D

Gość oczywiście..._
Mam 2 konta, do których mąz nie ma dostepu, ale ukrywawam tego specjalnie, miałam je jeszzce przed slubem, na jedno dostaję pensję a na drugie przelewam oszczedności, ktore w efekcie i tak podbieram...Mąż nie interesuje się tym kiedy/jak/ na co wydaje pensję....

Gość apartowa
Mam odłożone tzn. cały czas odkładam pięniądze, które czasami otrzymuję w pracy. Co roku jest tego ok. 4000 zł. I tak już to robię od 5 lat. Może kiedyś mi się przydadzą. Nie mówię mojemu J. o tym, ale gdybym musiała to bez wahania dołozyłabym mu do samochodu lub innej dupereli. Wtenczas bym powiedziała, że zaoszczędziłaM dla niego :P

Gość oczywiście..._
miało być" NIE ukrywam, bo on o nich wie

Gość A jakie ciasta pieczecie
mam w rodzinie krewną, która ma swoje oszczędności z czasów panieńskich (ok 30 tys) i mąż po 10 latach małżeństwa nic o nich nie wie. Ogólnie nie wiedzie im się, chcą się rozwieść. To nie jest dobry pomysł, gdzie zaufanie w takim związku he?