Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dress373838

ktora wybrac?

Polecane posty

Gość dress373838

6 kwietnia idziemy na slub i wesele znajomych, bede wtedy w 25tc. nie wiem jaka kupic sukienke, przegladalam wiele i zadna mnie nie urzekla specjalnie. rozwazam dwie: http://www.happymum.pl/sklep3/d458,sukienki_wizytowe,1414-senza_dress.html lub http://www.pieknybrzuszek.com/pl/p/Sukienka-ciazowa-Calandra/2415 Chcialabym ubrac kryjace rajstopy bo moje nogi nie sa w najlepszej formie :( i co na sukienke? zakiet? plaszczyk? jakie buty?

obie są ładne wg mnie, ale jeśli chcesz ubrać kryjące rajstopy, to proponowałabym tę pierwszą - czarno-morelową i do tego gładkie czarne rajstopy i jeśli dasz radę, to klasyczne czarne lakierowane buty z okrągłym czubkiem na solidnym obcasie. Jeśli nie dasz rady w obcasach, to np. coś w stylu balerin albo innych cichobiegów na malutkim obcasie, ale też lakierowane w czerni. do tego kopertówka w dłoń i jakiś żakiecik bez kołnierza a'la chanel. ps. dziękuję za pomysł, bo ja w maju też planuję podobne wyjście, ale to będzie już 36 tydzień, więc tylko druga sukienka podejdzie :-)

Gość nanka mamka
pierwsza

łososiowa śliczna;-) do tego balerinki nude i będzie super.

Gość dress373838
ta czarno-kremowa jest ok choc ta kokarda w pasie mi sie nie podoba. ta granatowa ladniejsza mi sie wydaje, ale do czarnych rajstop i czolenek chyba niezbyt. a moze znacie jeszcze jakies sklepy z sukienkami ciazowymi? szal raczej nie bo to poczatek kwietnia, watpie, ze bedzie bardzo cieplo.

Gość cnhdsb cjhbsdhj
obie bardzo ładne:)

Gość dress373838
no o tej tez myslalam, widzialam ja na kilku celebrytkach :) a czarne rajstopy i buty beda do niej pasowac?

Gość Izabelka......... ...:)
pierwsza jest śliczna:)

Gość kot bez butów boso chodzi
ta druga jest piękna jak mi brzuch po ciąży nie zejdzie to kupię na chrzciny