Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żaneta1980

Chyba jestem bi podniecają mnie kobiety

Polecane posty

Jak w temacie usunęli mi topik oj nie ładnie nie ładnie. Od dłuższego czasu podnieca mnie moja koleżanka z pracy, jak patrze na nią robi mi się mokro. Pozdrawiam was dziewczynki :)

Gość Kasia minet.
Żaneta mnie nawet podnieca jak czytam tutaj dwie kobiety . Mam wtedy mokro i jak jestem sama to . . .

Gość Kasia minet.
Żaneta mnie nawet podnieca jak czytam tutaj dwie kobiety . Mam wtedy mokro i jak jestem sama to . . .

Gość Kasia minet.
Nie mam poczty . Rzadko korzystam z neta . Tylko czasem poczytam trochę . Więc nie napisze do ciebie

Gość alka_26
chcialabym kiedys sprobowac ;)

Gość alka_26
To podaj maila :)

Gość Starowuj
Żaneta, więksość kobiet ma takie ciągoty, bo przez tysiące lat biseksualizm kobiet uważany to był jako coś nieszkodliwego, a nawet pożytecznego dla społeczności. Wracali wojowie z polowania lub walki, a w chatach posprzątane, jedzenie ugotowane, kobiety uśmiechnięte, bo jakoś sobie radziły. Koleżanka z pracy to nie jest najlepszy pomysł, ale weź ją namów na jakąś imprę, wstępnie upij i powoli rób podchody - może ona te wykae ochotę?

Gość dziś są skoki
a może wspólne przymierzanie ciuszków ??

Gość ja tez jestem żaneta 1980
tak patrze i se mysle czyzbym po pijaku to pisala i nie pamietam:) bo żanet malo

Gość KINOREK
Witam Żanety i inne kobitki :)

Gość gość
Ostatnio z koleżanka szykowaliśmy się u niej na imprezę. I gdy Kasia zakładała rajstopy nagle bardzo mnie to podnieciło. Kasia jest atrakcyjna 32 latka i mama dwójki dzieci. Ja mam 30 lat i synka,myśle ze jestem jeszcze tez atrakcyjna. Z Kasia zaczęłam się częściej widywać,lubię na nią patrzeć i mnie kręci jej styl ubierania. Ubiera się sexownie i elegancko. Bardzo często ma marynareczke na sobie,spodenki lub spódniczkę a na nogach rajstopy które podkreślają jej zgrabne nogi. Boje się jej zapytać czy byśmy mógły spróbować razem sexu.