Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Premier Donald

Lekko skonfudowany

Polecane posty

Normalny temat [śpioch] Kulturalna rozmowa [śpioch] Rzeczowa debata [śpioch] A jednak temat w koszu [śpioch] Idę zęby umyć [śpioch]

Gość __amaretto__
Gdyby Donald był Pinokiem, jego nos byłby teraz gdzieś w okolicach łazika Curiosity ...

Gość dziś są skoki
urodziwy nos ??? buuuuhahahahahahahahaha ...

Dzień dobry Nie wiem, czy kontynuować Bo znowu nie zdążę przeczytać Gdy temat wyyebią

Dzień dobry Pani Minister Missima Pani jak zawsze piękna I gorąca "Opozycja" robi na nas polowania Jednak z Premierem Rada Ministrów może być spokojna

W takim razie radość niezmierna Przepełnia me serce Przygotowuję się do weekendu Upojnego

Gość Jarosław K
tusku powiedz proszę dlaczego chcesz prywatyzowac szpitale? żże by ci biedni ludzie za ostatnie groszę musieli płacić za wizyte u lekarzy, których kieszenie sa wypchane eurasmi?

Już pakuję haleczki I podwiązki Jarosław - po to Byś nie musiał stać W zjebanych kolejkach wiele miesięcy!

Gość Jarosław K
tusk kraj na skraju przepaści a ty tylko o dolomitach myslisz:( złoż rezygnacje i odejdz może jeszcze mi i mojej ekipie z atosiem m na czele uda sie to uratowac inaczej tusku skonczysz przed trybunalem stanu i mam nadzieje ze poem zgnijesz w wiezieniu schylajac sie po mydlo co chwila

Gość Jarosław K
Missima ja z szlacheckiego rodu pochodzę i choć bym bardzo chciał nie wypada mi rozmawiac z zwykłym plebsem:( także prosze nie zwracaj sie do mnie jeszcze ktos gotów pomysleć że na równym pozionie intelektualnym jesteśmy

Gość Jarosław K
widzę niestety ale tusku dobiera towarzystwo do swojego poziomu chamsta, grubiaństwa i prostactwa missimo bardzo cię prosze wykaz choć resztki ogłady i kultury czy ja cie obraziłem? obraziłbym cie gdyby to nie była prawda ale niestety dla ciebie jest

Jarosław K Znajdzie Pan sobie kobietę Rozprawiczy Pana Nie będziesz Pan w weekend zrzędził I obrażał dam Odnośnie ustrojowych zarzutów Jest Pan populistą Nie ma bezpłatnej służby zdrowia Pan spróbuje nie pracować Bez ubezpieczenia iść do lekarza Zobaczy Pan co się stanie Reforma prywatyzacji służby zdrowia, uzdrowi sytuację Missima Zapakuj gorset Rozgrzejemy Dolomity Premier ma na Panią Minister ochotę Nie będziemy się nudzić Jarosław zostanie przysypany śniegiem Będzie robił za człowieka śniegu

Missima Wszystkiego najlepszego Dużo zabawy Zero problemów Gorącego Premiera w łożu Tort podany do łoża No i prezent 😘

Gość Jarosław K
tusku a czym ja uraził twą konkubine? nieprawde mówiłem? macie piane w ustach gdy tylko moj blask widzicie z oddali nie moge zniżac sie do tego poziomu zalezało mi na inteligentnej i metorycznej debacie niestety nie z obecnie rządząc hućwą oddchodze teraz przynajmniej do poniedziałku ładować baterie na dalsza cześc walki z tym nieudolnym i nierozgarniętym rządem

Jarosław K Sugerował Pan Rzekł Pan Jakoby Pani Minister Missima Rzekomo miałaby być " zwykłym plebsem" Nie godne zachowanie W stosunku do kobiety Nie mówiąc już o debacie publicznej Reszta Pańskich postulatów To czysty populizm Tak jak atak na reformę służby zdrowia

Gość popych
🌻 😍

Gość LAMPUCERA.........
dajcie se po mordzie na jedno wychodzi.Jeden szwab drugi antyszwab

Gość dosuwam
uuuuuup

Premierze 😘 Łaskawość Pana mnie zdumiewa W głowie mi szumi Silnego męskiego ramienia mi trzeba

Missima 😘 Pani Minister odda się W silne, wysportowane Premierowskie ramiona Każę wnieść trunki Służbie opuścić apartament Dzisiejszej nocy Omówimy ważne pozycje Fizyczne I sercowe

Gość gość
Ja też mogę coś napisać? Missimo 😴 Missimo 😴 Ty głupia idiotko 😴