Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KulkaKuleczka

Zbijamy wage ciężką!!!

Polecane posty

Gość KulkaKuleczka

Hej mam do stracenia ok 40 kg, by miec wymazona, wysniona wage. Jesli jet ktos chetny, zapraszam.

Gość kot_,_ Sylwester
miłej katorgi ;)

Gość jgfxcbm
jaka dies?

Gość jgfxcbm
jaka dieta :)

Gość hulaj dusza
a ja mam 20 do zrzucenia :)

Gość wysoka jedna
WITAJ KulkaKuleczka JESTES JESZCZE? ja tez chce zrzucic 40 kg (koniecznie) jestem na diecie od 2 miesiecy na dana chwile zrzucilam 7,5 kg i sie nie poddaje :)

Gość kolumna zygmuntyna
ja też. 40-50 kg muszę zrzucić. Moroznik kaukaski sobie zamówiłam, bo ponoć pomaga. Zobaczymy.

Gość KulkaKuleczka
Hej dziewczynki fajnie ze jestescie, napiszcie jakie diety stosujecie, ile wazycie i ile mierzycie:)

powodzenia laski, 40 kg to mega wysiłek, trzeba do tego z pewnością dużo siły i samozaparcia, ale później jaka będzie satysfakcja! trzymajcie się.

Gość kpopllnv
w jakim wieku jestescieja mam 35

Gość Ja im jeszcze pokaze !
Jesli moge to sie dolaczam .Tez mam do zbicia wage ciezka -minimum 40 kg . Nikt juz we mnie nie wierzy ,wszyscy postawili juz na mnie " krzyzyk "- " nigdy nie bedziesz szczupla ,ale chociaz te 2-3 kg bys schudla to byloby ci lzej " he he 2-3 , jeszcze im szczeki opadna . Wiek -38 lat waga -(ciezka ) 108 Dodam ze tez 40 kg zamierzam zrzucic do lipca i zrobie wszystko w tym kierunku , nie mam cierpliwosci na powolne odchudzanie ,bo zanim " powoli " zrzuce kg to zanim zdarze zrzucic drugi to ten pierwszy juz jakims cudem wraca , wiec " zdrowe " chudniecie u mnie sie nie sprawdza ani mnie nie mobilizuje do walki . Czas na drastyczne kroki .Nie obejdzie sie bez przeglodzenia sie przez wieksza czesc dnia ,ale ja bez glodu nie chudne .