Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etwetertrrrrr

Smakowałoby Wam panowie??

Polecane posty

Gość etwetertrrrrr

Karkówka(na grillu elektrycznym), kotleciki z kurczaka w chrupiącej panierce, 1 szaszłyk z kurczakiem, drugi z karkówką, do tego frytki i 3 surówki. Bylibyście zadowoleni z takiego obiadu?:P

Gość etwetertrrrrr
Ale za ciężkie tylko pod względem tego, że nici z seksu czy ogólnie by Ci nie smakowało?:P:)

Gość etwetertrrrrr
To co byś wyeliminował/co zostawił z wyżej opisanego dania żeby Ci smakowało?:)

Gość etwetertrrrrr
to co z tego wyrzucić?? To byłby jedna karkówka średniej wielkości, 2 małe kotleciki w pikantej panierce z kurczaka i 2 szaszłyki.

Zapytałam mojego i orzekł, że nie chciałby takiego obiadu, bo nie mógłby się ruszyć chyba całe popołudnie - za dużo i za tłusto. Zdecyduj się albo na szaszłyki albo na kotlety, po co jedno i drugie, to porcja jak dla słonia. A jak już koniecznie musisz podać tyle mięcha (choć nie rozumiem dlaczego) to chociaż z frytek zrezygnuj, one są zbędne przy takiej ilości jedzenia.

Gość taktaczek
jestem kobieta, ale lubie konklretnie zjesc jak facet, wiec w mojej opini pozbadz sie tych panierowanych kotlecikow, a zostaw kotlet grilowany z karku i szaszlyk z kurczaka. do tego jakby ci sie udalo ziemniaki smakowicie upiec w piekarniku, na troche chrupiaco, z oliwa, zamiast serwowac sklepowe (jak sie domyslam) frytki przesiakniete chemia i niezdrowym tluszcem, to by bylo super. a jesli chodzi o sorowki - to tak, tak, tak i duzo :)

Gość taktaczek
ps. zreszta, jak sa az 3 surowy, to nawet mozesz nie zawracac sobie glowy z pyrkowym dodatkiem, tak zeby sobie ulatwic zycie :)

Gość Huehuehue br br
Zależy, czy przyprawiasz jedynie symbolicznie, dla zasady, czy też jak należy, aż wszystko od papryki jest czerwone.