XxKingaXx 0 Napisano Marzec 15, 2013 Witam.. Mam 17 lat i kocham się z chłopakiem od 7 miesięcy.. Zawsze zabespieczamy sie prezerwatywą lecz on zawsze kończył na zewnątrz.. Ostatnio kochalismy sie 1,2 i 3 marca a 4 konczyły mi sie dni płodne.. Okres miałam od 15 do 18 lutego i prawidłowo powinnam postać dzisiaj lecz nie mam i nie czuję zeby nadchodził co zawsze czułam.. Czy jest mozliwosc że jestem w ciazy? Nigdy wczesniej nie sprawdzliśmy dni płodnych.. Bardzo sie boje proszę o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanka mamka Napisano Marzec 15, 2013 hej :) nie wiem czy czytalaś ale jesteśmy w takiej samej sytuacji.... logicznie rzecz biorąc ciąza jest niemożliwa, ale nasze schizy mowią inaczej, zgadza się? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 15, 2013 Oj dokładnie.. Chodze jak naćpana i nie moge sie na niczym skupić bo mam tylko to w głowie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myskaff Napisano Marzec 15, 2013 nie jestescie w ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanka mamka Napisano Marzec 15, 2013 wiem co czujesz..... ja nic nie jem od kilku dni, ja okres mam miec w poeniedzialek ale zaczelam schizowac juz po stosunku 12 dni temu...masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Natura potrafi zaskoczyc Napisano Marzec 15, 2013 robcie testy dziewczyny. Moja przyjaciolka wpadla mimo ze zasze uzywali kondomow. Nigdy nie maila stosunku bez zabezpieczenia. TAk wiec-nigdy nic nie wiadomo.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanka mamka Napisano Marzec 15, 2013 czyli co. myslismy ze nie ma zadnej ciazy. a jak jest to tylko urojona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgfszxdfbn Napisano Marzec 15, 2013 jak sie seksisz to zawsze szansa jest. Jak na dziecko nie czujesz sie gotowa to sie nie seksij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanka mamka Napisano Marzec 15, 2013 i wlasnie przez taki post wpadla bo miala kondomy człowiek sie załamuje.... i zaczyna schizowac. moim zdaniem jesli gumka byla zalozona prawidlowo nie pekla nie zsunela sie to jak to mozliwe....poza tym partner nie dochodzi.... wiec skad mialaby sie wziazc ciaza(oooo zaczynam myslec logicznie) fakt faktem ze jest seks jest ryzyko ciazy to kazdy wie, ale gdyby bylo tak rzeczywiscie ze ma sie gumke i sie zachodzi to juz dawno by ich nikt nie kupował.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marion_Silver 0 Napisano Marzec 15, 2013 Nie wiem skąd te przekonanie, że w ciążę tak łatwo się zachodzi? Może trzeba się cofnąc do podstawówki i przypomnieć sobie, że oprócz dni płodnych potrzebny jest tez wytrysk partnera? I to uwaga, do pochwy, nie na buzię:) Pozdrawiam. Zamiast się zamartwiać, mozecie siąść do lekcji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanka mamka Napisano Marzec 15, 2013 sluchaj, nie tylko wytrysk w płynie ktory partner wydziela podczas podniecenia (preejakulat) też znajdują sie plemniki..... także Ty też mozesz się douczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 15, 2013 Ja czytałam że w preejakulacie sa plemniki zdolne do zapłodnienia i że nie także nie wiem co o tym myślec.. Chłopak zawsze jak dochodził to wyciągał i spuszczał sie na zewnatrz lecz ktoregos dnia poczułam jak przed samym wyciagnieciem spuścił sie wyciągając, lecz miał prezerwatywe.. Nie była pęknięta ani zsunięta.. co o tym myślicie, mogło sie cos stac?? Wiem że panikuje, ale po prostu sie boje.. 1 raz sie tak boje gdyż nigdy mi sie nie spóźniał.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 15, 2013 Dodam że używamy Durexów pleasuremax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DSAFDFSDADSAFAFSD Napisano Marzec 15, 2013 zawsze przed sexem i zaraz po wyplukajs ie dobrze prysznicem w srodku waginy. pomaga na 100% BY NIEZAJSC: teraz to pozamiatane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 15, 2013 Wypowie się ktoś jeszcze obeznany?? Ja tu na prawe o mało co zawału nie dostane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomeh 1 Napisano Marzec 15, 2013 Trzeba kupić test w aptece i zobaczyć - nie dobrze jak tak szybko sie zajdzie dla ciebie i rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 15, 2013 No to własnie rodzice nie wiem co mi zrobią.. Ale tak z waszego punku widzenia jak myślicie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 15, 2013 ponawiam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 16, 2013 wypowie sie ktoś jeszcze?? okresu dalej nie dostałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaafglko Napisano Marzec 16, 2013 nie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanka mamka Napisano Marzec 16, 2013 witaj ponownie... ja też nie dostałam okresu dzis 26 dc boję sie strasznie:( zrobilam test (13 dni po stosunku dzis jest) negatywny strasznie sie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123GOCHA Napisano Marzec 16, 2013 nie jesteś w ciąży!! żeby zajść muszą być dni płodne, wytrysk w pochwie a nie w pochwie w gumce ;) a i to nie zawsze oznacza ciążę.... ja kocham się tylko przy użyciu gumek, partner konczy we mnie i nie mam dzieci. gumka musi być tylko dobrze założona a kobieta nawilżona by nie było tarcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 16, 2013 Dzięki 123GOCHA ;) Dzisiaj chłopak do mnie przyjedzie i zrobimy test także sie dowiem.. nanka mamka skoro lekarz jest pewien że nie jesteś w ciazy i test wyszedł Ci negatywnie takze nie musisz sie bac, chodz wiem co czujesz bo sama nadal sie boje bo okresu dalej nie dostałam chodz powinien byc 2 dni temu ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 16, 2013 Zrobiłam dzisiaj kolo 16 test (pinktest) i wyszedł wynik negatywny.. Jutro zrobie rano 2 test czy ten wyszedł prawidłowo.. tylko ciągle niepokoje się dlaczego okresu nadal nie dostałam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 17, 2013 Dzisiaj zrobiłam 2 test z samego rana i wynik wyszedł negatywnie.. Lecz okresu nadal nie dostałam.. Jak myślicie co powwinam zrobić w tej sytuacji?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyyna Napisano Marzec 17, 2013 idź do gina to musi być inna przyczyna stres lub coś zupełnie innego. W ciąży nie jestes na 1000000% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 17, 2013 A jeśli nie mam ukończonego 18roku życia (brakuje kilka miesięcy) to moge iść sama czy musze z rodzicem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martyyna Napisano Marzec 17, 2013 to zależy od lekarza ale raczej sama już możesz iść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XxKingaXx 0 Napisano Marzec 17, 2013 Dzięki bardzo Martyyna, chodz i tak się przejmuje ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mjaaaaaa Napisano Marzec 17, 2013 Ja miałam 15 lat i chodziłam sama. Z tym, że były to prywatne wizyty. Ale nie powinnaś mieć w tym wieku żadnego problemu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach