Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XxKingaXx

Mogę być w ciązy?? Proszę o POMOC

Polecane posty

Dziewczyny poczytałam troche i ostatnie 3 miesiączki miałam skąpe krwawienia.. I znalazłam że takie występują gdy sie jest w poczatkowej fazie ciązy.. Czy po tych 3 miesiacach test ciążowy by juz na bank pokazał prawidłowy wynik czy mogł sie pomylić?? Prosze o odpowiedz bo mało co zawału nie dostane a okresu nadal nie mam i nie czuje aby się zbliżał.. ;(

Prosze o jakas odpowiedz. Czy np w 3 miesiacu ciazy test ciazowy moze wykazac wynik negatywny??

Zrob sobie badanie z krwi beta hcg i bedziesz miala 100 procent pewnosci. Badanie kosztuje ok 30 zl i nie wymaga skierowania.

Pozytywny test ciazowy wychodzi juz po 2 tygodniach, nieraz wczesniej. Nie mozesz byc w ciazy i miec dwoch miesiaczek i do tego negatywnych testow. Uspokoj sie, im bardziej sie denerwujesz tym wieksze ryzyko ze przez stres opoznia Ci sie okres.

Gość nanka mamka
sluchaj masz gg??? albo jakiśkomunikator...cosci napiszę :)

Gość nanka mamka
autorke tematu :)

nanka mamka moje gg 46749232 mała56 dzieki za wypowiedz troche mnie uspokoiłas w piatek dopiero bede mogła zrobic.. a wystraszyłam sie bo przeczytałam ze 3 miesieczne skąpe miesiączki mogą oznaczać ciąze a poza tym dzisiaj zobaczyłam ze mam linie pod pępkiem zwaną linea nigra.. takze sie boje jak cholera ;( ten pasek zawsze musi oznaczac ciaze?x

Linea nigra wystepuje u kobiet w drugim trymestrze ciazy, wiec prosze Cie nie wmawiaj sobie czegos, czego nie ma. W rzadkich przypadkach moze sie ona pojawic w u osob nie bedacych w ciazy,wiec moze akurat jestes takim przypadkiem.