Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łiła54353

Jak szybko schudnę?

Polecane posty

Gość łiła54353

Ważę 68kg przy 170cm. Nie jestem gruba, tylko mam trochę zbyt grube nogi, tyłek i brzuch. Chodzę na fitness 4 razy w tygodniu plus trochę ograniczyłam jedzenie, ale też nie chcę żadnej diety. Myślicie, że uda się do wakacji wyrzeźbić ładnie ciało?

Gość łiła54353
Dodam, że moim celem jest ładna, kobieca figura - czyli zaokrąglone biodra, jędrny tyłek, płaski brzuch. Figura typu Anja Rubik nie nie interesuje.

Gość derewerede
nie musi cię interesować,bo nigdy jej nie osiągniesz

Gość łiła54353
Nigdy nie chciałabym wyglądać jak Anja Rubik, więc mi to na rękę:)

Gość derewerede
żadna nie chciałaby wyglądac jak lala z tv,chociaż ogladają je z zapartym tchem,ale wmawiaja sobie,że chcą byc różne,to taki element dowartościowania,ja chce być inna, bo ja to ja:-D

Gość łiła54353
Co ty pieprzysz? Nie wiem kto ogląda z "zapartym tchem" Anję Rubik, chyba twoja matka:) Ja dokładnie wiem jaką chcę mieć figurę i jaki jest mój ideał. Nie jest to na pewno wychudzony wieszak:) Grubas oczywiście też nie:P

Gość KKKKDDDDDJ
ja jestem szczupla,mam ladne piersi i pupe.jak rubikowa w zyciu bym nie chciala wygladac.o jej twarzy nie wspomne.

Gość KKKKDDDDDJ
wiecznie na zdjeciach z otwartm ryjem bo jak zamknie to tak ciekawie nie wyglada.a szaleje za rubikowa moja 16letnia siostrzenica ,ktora zaczela prace w modelingu.u doroslych kobiet nie wzbudza ona az tak ogromnych emocji.a mezczyni wola kobiety typu Tyra Banks jesli chodzi o modelki