Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sissi44kg

Nie może mnie rozdziewiczyć! - w czym tkwi problem?

Polecane posty

Gość ee dla szpanu?
.

Czy ja napisałem że to zło? Chłopcze płaskostopcze, nie ma niczego tak wyjątkowego na świecie, co by wzbudzało aż takie emocje. :) Dlatego by je ogarnąć trzeba być odpowiednio przygotowany. Liznąć trochę matematyki, poczytać książki zobaczyć co inni mają do napisania, lub powiedzenia na temat. A nie kopulować jak instynkt podpowiada.

Gość a ty synek czy córeczka
Androgen tak twoi kumple przepychali ci anusa :D:D podczas pierwszego razu, na chama :D:D:D twoje rady sobie wsadż tam gdzie oni wsadzają ci kootasa :classic_cool:, nie nie mam na myśli ust, tamta druga dziura twoja tłuku 🖐️

Gość do dziecka
cytat: dobra-dzisiaj wieczorem próbujemy po raz ostatni Potrzebuję seksu i mam już tego dosyć 172cm wzrostu,44kg wagi, lubię słońce, lody i kwiaty GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG Drogie, głupiutkie/debilne dziecko, przecież Ty ważysz jak kościotrup!!! Weź się za siebie, nabierz ciała jak kobieta i odłóż pierdolenie na potem: jak skończysz jakąś szkołę, zdobędziesz pracę, niezależność materialną etc. A teraz, to, dla rozładowania napięcia seksualnego, gdyż pobudziłaś hormony płciowe, kup sztucznego chuja i się onanizuj, bez ryzyka ciąży, i bez ew. zmarnowania sobie życia👄.

Gość Nieludzki
Nowy nie zesraj się inteligencie.:D :O

Po pierwsze wcale nie jestem szkieletem - noszę miseczkę C i mam ładną, kształtną pupę:) więc daruj sobie bzdury- od dziecka nie mam kłopotów z wagą, a jem i lubię zjeść, po drugie - to nie presja, bo to mam w d - po prostu potrzebuję seksu - mam swoje potrzeby, czy to takie dziwne w tym wieku???

Co za zjeby piszą o kościotrupie? No teraz mnie wkurwiłeś człowieku! Gdybyś mnie zobaczył w realu to byś pomyślał, że waże ok 50 a nawet 55, bo mam ładne cycki i jędrną dupcię, mam szczupłe ramiona i dłonie ale kurwa nie kościste!!! Ty się człowieku ogarnij! Zobacz sobie na Angelinę Jolie waży mniej niż ja jest koścista i żylasta a mimo to piękna i żaden palant jej nie nazywa kościotrupem!!!!

I jeszcze jedno odpierdol się od mojej stopki-jak piszę, że lubię lody to nie znaczy, że jestem od razu ruską tirówą - jem lody czekoladowe, owocowe, waniliowe - LUBIĘ JEŚĆ I MAM DO TEGO PRAWO OŚLE JEDEN!!!!

Gość olej ich sissi44kg
i naprawdę daj e- mail to ci napiszę jak to zrobić

Gość ej kobieto daj spokój :)
po co te nerwy

powiem tak - miałam ten sam problem - to kwestia budowy czyli fizjologii - współczuję - walczyliśmy do skutku :O - nie było przyjemnie bolało więc się darłam - trauma po tym "pierwszym razie" trwała kilka miesięcy mam nadzieję, że jednak w Twoim przypadku pójdzie szybciej :)

jak to zrobiliśmy ? po prostu mnie rozerwał - pół akademika słyszało chyba :O nawet ktoś zaczął walić w drzwi :O może jeśli kolejny raz wam nie wyjdzie to faktycznie idź do gina ?

to naprawdę przez ten brak seksu :( We wrześniu kończę 18lat - czy to naprawdę tak wcześnie, kiedy czuję się do tego dojrzała i pragnę czuć mężczyznę całą sobą? Ludzie w jakim wy wieku traciliście cnotę? No słucham? Po 40-tce?

Gość Doświadczony przez życie
Chciałem napisać, że A.J. jest kościotrupem, ale na wszelki wypadek popatrzyłem na zdjęcia. Kościotrupem rzeczywiście nie jest, ale jak na mój gust nieco za chuda (ale tylko troszceczkę).

hehe widzę, że prowo jednak :) i bądź tu człowieku poważny :P

Dzięki za szczerość, ale trochę się ppokłóciliśmy o ten mój wpis - wkurzył się, że pisze z Wami o takich sprawach i wyszedł z hukiem, więc już dzisiaj nic z tego:( Te przytyki na temat wagi trochę mnie też wkurzyły, bo jeszcze żaden - podkreślam żaden facet w życiu nie zarzucił mi żebym była za chuda :)

Gość marekpieczarek
Sorry że nie na temat ale uważam że jeśli masz 172 cm wzrostu i 44 kg wagi to musisz paskudnie wyglądać. Zjedz coś bo wystające kości wcale nie są atrakcyjne.

Zastanawia mnie jeszcze budowa pochwy - czy to możliwe, żeby moja była naprawdę aż tak ciasna? No sory, ale kiedyś chcę urodzić dzieci...

Gość ee dla szpanu?
Nie stresuj się tak kościotrupie bo ci żyłka peknie to tylko internet co się plujesz idź się bzykaj a nie żale odstawiasz. A co cię to to sprawa prywatna, nikt nie jest tak pojebanym gownem od środka jak ty by cyce w necie wystawiać 🖐️ a śmietankowe lody lubisz?

właśnie pochłaniam spóżnioną kolację- 2 kotlety mielone i ogromną porcję frytek plus sóruwka z pekińskiej, ale dzięki za radę analfabeto:)

Gość ee dla szpanu?
Dzisiaj się już nie praktykuje porodu naturalnego, kurwa z jakich ty nizin społecznych się wywodzisz :O

Gość ee dla szpanu?
"Suruwka" i wytykanie analfabetyzmu w niemal tym samym zdaniu. Jest moc hahahah

Gość ee dla szpanu?
Ja też mam problem z otworem - użyczam tyłu kolegom z celi, przez co jestem już kobietą. Ja swojego pierwszego bękarta wysrałem, bo przecież już nikt naturalnie nie rodzi

Gość Annabel Morris
U mnie to było tak: miałam dłuugą przerwę między moim pierwszym facetem, z którym spałam, a obecnym. Na początku, kiedy próbowaliścmy, mimo, że dziewicą nie byłam, to była masakra. Facet jest dobrze obdarzony, nasz pierwszy raz to ogromny, tępy ból dla mnie i krawienie ;/ Okazało się, że to jakaś mała ranka na ściance, wyleczyłam i było ok. Potem próbowaliśmy, bo nie chciałam się poddać, mimo wątpliwości, że może mam nie taką budowę i nie pasujemy do siebie. Kupiłam żel intymny i z jego pomocą w końcu poszło. I byłam na górze, przez co mogłam decydować o tym jak i czy może wejść. Poszło aż sama byłam zaskoczona, że nie czułam wreszcie bólu. Od tamtej pory jest ok. Jeśli więc jesteś gotowa naprawdę (ja byłam kilka lat starsza, kiedy zdecydowałam się na pierwszy raz) to polecam Ci żel intymny i dobrą rozgrzewkę.

Gość ee dla szpanu?
laura c jak miło że znowu przyszłaś dać dupy wirtualnie stara krowo

Gość ffdde
Boże widzisz i nie grzmisz. Szanuj się dziwko -.- i tak wasz związek się szybko zakończy :)

Gość do małej na piersi w usta
jakiś katol zdesperowany :)