Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sissi44kg

Nie może mnie rozdziewiczyć! - w czym tkwi problem?

Polecane posty

Przed chwilą po raz kolejny próbowaliśmy przebić się przez moją błonę dziewiczą i znowu prawie skopałam go z siebie:( Mój chłopak ma 23 lata, ja 17, jestem szczupłej budowy-on ma dużego penisa - zawsze 'przed' długo się pieścimy, dotykamy, on liże moje sutki, pieści językiem muszelkę, czuję, że jestem w pełni gotowa, ale kiedy próbuje wbić się we mnie czuję okropny ból...Mówi, że jestem strasznie ciasna... mam ogromną ochotę na seks, więc nie wiem w czym jest problem? Pomóżcie!!!

Gość popychamposty
dzisasss ,mamy go techniki włożenia kootasa nauczyć?

Gość Nieludzki
Spróbuj palcami rozciągać błonę. Albo niech zaknebluje Ci usta, żebyś nie mogła krzyczeć. I niech cię nachalnie zerżnie. Do bólu. Masz płakać i obficie krwawić.:)

właśnie jestem rozluźniona, po małej lampce wina, czy jest jakaś specjalna technika przy ciasnej pochwie u dziewicy?

Gość tojajajajajajajajaja
Poduszka pod pupę. Naoliwić siebie i jego oliwką babino. Szeroko nogi, jeden poślizg i będzie w środku. Ból jakiś tam będzie ale do przeżycia. Powodzenia.

Gość popychamposty
Jest . Nie może pchać na siłe tylko trochę i cofnąć,trochę dalej i znów cofnąć az przebije ...dooope masz nie chłopa.

Niech to zrobi na chama. Raz a dobrze. Jedno pchnięcie do końca i będzie po sprawie :-)

Gość Nieludzki
Na poważnie. Jeżeli nie jest w stanie umieścić penisa w otworze, który jest wejściem do pochwy, to może palcami spróbujcie. Po prostu błona powoduje że ten otwór jest mały. Musicie powoli rozpychać, rozrywać. Będzie nieprzyjemnie, będzie bolało, ale za to później będziesz w niebie.;)

gdzieś znalazłam radę żeby w takim wypadku to zrobić na jeźdżca :( Nie wiem czy to dobry pomysł...

Mam pytanie do Panów - mieliście już kiedyś taki problem? Boję się, że mój facet w końcu będzie miał tego dość :(

Nic na siłę, róbcie to na spokojnie i w kimacie. po co się spieszyć.

Gość odpowiem Ci poważnie
niektóre kobiety muszą mieć przebijana błone przez lekarza i najwidoczniej jesteś takim przypadkiem.Idż do ginekologa ,da Ci skierowanie na zabieg w znieczuleniu w szpitalu .Znam kobietke ,która miałą tak grubą błone ,że ta blokowałą jej ujście krwi menstruacyjnej.W wielku 14 lat musiałą poddać się zabiegowi usuwania błony-stąd wiem o takich przypadkach.:-)

Gość Nieludzki
A widzisz, może być i tak. To nie żarty. Nie, nie.

Gość marjan śmiałek
Po co chcesz się roochac z murzynem

Ośla pało powiedz swojemu fagasowi niech poczyta XIII ksiege "Pana Tadeusza" i będzie doszkolony :D

Nie wiem jak to jest z innymi-Maciek ma 19cm dł, ale za to jest bardzo gruby i może to jest problemem?

Gość rada............
kup w seksszopie cienkie dildo/sztuczny penis, nasmaruj KY, podnieć się poprzez masturbację i w momencie orgazmu pchnij dildo silniej aż poczujesz je przy szyjce macicy. Jeżeli to nie wyda, to wal do lekarza ginekologa-chirurga i on w znieczuleniu usunie błonę. {czesc]

Gość rada............
znajdź googlarką w necie ważne dla Ciebie, ze względu na dzicięcy wiek, opracowania: Fizjologia i filozofia seksu, Antykoncepcja lub świadoma prokreacja. Postudiuj, zastosuj, no, chyba, że chcesz chować bękarta i posrać sobie życie, bo cóż warta jest kobieta bez wykształcenia?!!!

dobra-dzisiaj wieczorem próbujemy po raz ostatni:) Potrzebuję seksu i mam już tego dosyć

Gość marjan śmiałek
Maciek? Maciek z Klanu? Chcesz się ruchac z Mackiem z Klanu? :D

Gość daj e-mail to ci doradzę
sposób na przebicie błonki i na pewno będzie prawie bez bólu

Gość ty szkielecie =.=
szmato bez slubu? pójdziesz do piekła

Gość sissi44kg .
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę siedemnastą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.👄 oto jamCi: http://img138.imageshack.us/my.php?image=image001zi1.jpg

Odpuść sobie. Jesteś za młoda i twój organizm broni się jak może przed wbitką. Rozumiem że jesteś pod presją tego napaleńca a i koleżanki z klasy opowiadają że już miały w sobie co najmniej dwie różne pauki. Olej to i dojrzej po swojemu. Jak bekniesz z dwudziestą na torcie a problem nie minie, wtedy wspólnymi siłami coś na to poradzimy. Bo gdzie, jak gdzie ale na Forume, aż roi się od ekspertów z przeróżnych dziedzin. Od mistrzów w robieniu samolocików z panierów, po te, które z niejednego pieca chleb jadły. :P

Gość Nieludzki
Nowy jaka cnotka niewydymka.:O Jakby seks to jakieś zło i potrzebne dojrzewanie do tego.:O A poza tym 17 to już dużo.