Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulincia89

usg prenatalne jak sie je wykonuje

Polecane posty

Gość paulincia89

czesc dostalam skierowanie na usg prenatalne.niebylam na takim jeszcze powieccie mi prosze jak ono wyglada i jak sie je wykonuje.

Gość a ja a ja
ja mialam 2razy, w 12 tyg i w 20 polowkowe. Oba wykonuje sie przez brzuch, lekarz bada narzady dziecka itp co dokladnie chcesz wiedziec?

Gość paulincia89
wyczytalam ze dostaje sie plyte i zdjecia z badania.ty tez dostalas?zdjecia sa kolorowe?

Gość a ja a ja
duzo zdjec dostalam, z polowkowego mam tez film, musialam za niego doplacic 10 zl;) wszystko jest czarnoo-biale, bo to zwylke usg,chyba ze zrobisz je w 3d, ale to juz dodatkowy koszt

Gość paulincia89
a samo badanie jest platne? bo ja dostalam skierowanie od lekarza

Gość a ja a ja
wiesz co, ja chodzilam do gina prywatnie, wiec i prenatalne mialam w prywatnej klinice, za pierwsze placilam 250, za drugie 290 z plytka, a ty chodzisz na nfz? gdzie masz to badanie zrobic? najlepiej jakbys tam zadzwonila to ci wszystko powiedza;)

Gość paulincia89
ja chodze na nfz i pielegniarka mi mowila ze jest bezplatne ale jeszcze zadzwonie i zapytam.w poznaniu bede robic w centrum diagnostyki

Gość a ja a ja
to raczej na pewno za darmo. dopytaj sie co z tym nagraniem, bo moga je zrobic ale za doplata