Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocie oczy 26,.,[]

Kobiety z dużym nosem mają przerypane

Polecane posty

Gość Kocie oczy 26,.,[]

Wiem co mówię, ponieważ sama jestem posiadaczką takiego ,,czegos" na twarzy. Mimo, że figurę mam całkiem OK, a nawet bardzo OK (wnioskuję to na podstawie opinii innych oraz sama jestem z niej b.zadowolona), długie blond włosy, to twarz... przeciętna chociaz jak się podmaluję to całkiem w porzadku, prócz nosa.... Przez to mam MEGA kompleksy, jestem niepewna siebie. Z resztą nie raz słyszałam opinie, że ,,ładna dziewczyna gdyby nie ten nos". Myslę, że tym też defektem zniechęcam potencjalnych kandydatów na partnera... Ech... Poradzcie coś...warto decydowac się na rihnoplastykę?? Jak faceci zapatrują się na tę kwestię?

Gość hetmantom
Nos i jego rozmiar nie ma znacznia

Myślę, że przywiązujesz do tego za dużą wagę. Przeszkadza Ci - zoperuj, ale nos to za mało żebym zniechęcić potencjalnego partnera.

Gość Kocie oczy 26,.,[]
Raczej miałam na myśli to, że sama źle sie z nim czuję-jakby to nie była moja częśc ciała-przez to jestem niesmiała i niepewna siebie-co z kolei rzutuje na moje relacje międzyludzkie (w tym bardzo na damsko-męskie). Kurczę nie chodzi tu o moją próznosc, bo wiem, że idealna nie jestem (chociazby niedoskonalosci cery czy wąskie usta), ale skoro czuje, ze to "cos" mnie hamuje? Unikam zdjęc, filmów...żeby tylko ktoś nie uwiecznił mojego profilu...

Gość ffggfhj
masz nos jak kajah, steczkowska, schejbal? czy jakis kartofel jak miala zielinska przed operacją?

Gość Kocie oczy 26,.,[]
Jaki mam? Połącznie wszystkich najgorszych cech. To znaczy jest wysoki, z leciutkim garbkiem (choc to mi akurat nie przeszkadza)i długi...Mam drobniutką twarz, tak samo sylwetka i mam wrazenie, ze to cos psuje mi twarz i co gorsza-PSYCHIKĘ!

Gość ffggfhj
moze daj foto twarzy z zamazanymi oczami bo nie umiem sobie tego wyobrazic, pewnie przesadzasz.

Gość Blondas_Kraków
Masz jednym słowem przekichane :)

Gość Kocie oczy 26,.,[]
Zdjęcia nie podeślę, bo wiadomo świat jest mały... Ale wierzcie mi, ze to nie jest urojony problem. Słyszałam coś na ten temat od innych, poza tym obejrzałam siebie z profilu na zdjęciach i filmikach także wcale nie przesadzam choc chcialabym...

Gość Blondas_Kraków
Bo kobiety z dużymi nochalami to porażka :o

to jak tylko masz pieniądze to zoperuj. Myślę, że trochę przesadzasz, ale to TY masz się dobrze czuć.

Gość Kocie oczy 26,.,[]
Blondas Kraków Tak, wiem o tym... Kobiety z krzywymi zebami mogą je sobie wyprostowac aparatem, z odstajacymi uszami fryzurą, z duzym brzuszkiem ubraniami a te z duzym nosem?? Nosa nie da sie zakryc w zaden sposob... Moorland Nie mam chwilowo na to kasy, ale mysle, ze jakbym sie wziela w garsc to w ciagu roku lub dwóch lat uzbieralabym te okolo 10 tysiecy na operacje, choc boje sie bólu! ffggfhj Nie wyslę zdjęcia, nie zamierzam szukac potwierdzenia swojego defektu czy obsluchac sie obelg-sama mam lustro i widzę!!!

Gość a faceci z wielkimi nosami
też mają przerypane

Gość ffggfhj
zadnych obelg bym ci nie pisala, jestem powazną osoba, po studiach, mam 28 lat, ale jak uwazasz. jak cos to zachecam, nic zlego na pewno nie napiszę.

Gość Kocie oczy 26,.,[]
Najgorsze jest to, że nic mi tak nie przeszkadza jak ten ogromny nos. Mogłabym grac w przedstawieniach babe jagę....

Gość ffggfhj
wyslij zdjecie na ktorym wyszlas najladniej :)

Gość Kocie oczy 26,.,[]
Dziewczyny ma któras jeszcze taki problem? jak sobie z tym radzic??

ja mam krzywy nos - ale się specjalnie tym nie przejmuje. Denerwować denerwuje, ale wystarczy się inaczej do zdjęć ustawiać :)

Gość Kocie oczy,., []
Mi to akurat spędza sen z powiek... a jak się usmiechnę to juz w ogóle wyglądam jak szczur albo rekin:( Kurcze chciałabym kiedys wyglądac normalnie i przestac się przejmowac tym kompleksem. A moje poczucie wartosci kuleje, gdy widze jakie dziewczyny mają sliczne małe noski:( Naprawde wolalabym miec juz nadwage bo z tym da sie cos zrobic-wystarczy silna wola a z nosem?? Nóz tylko pozostaje i trzeba na to miec jeszcze kase!

Gość autorko masz takiego kinola ja
corka wekslera z 1. milosci jesli tak to fakt masz prze

Gość Kocie oczy,., []
Dzięki za bardzo szczere (do bólu) rady, jak znajdz sobie faceta z duzym nosem, masz przerąbane... Wiem, że mam! Niepotrzebnie zakładalam ten wątek. Co dziwne na przyklad osoby niepelnosprawne lub z nadwagą traktuje sie bardzo delikatnie, a nawet się im współczuje. Tych z takim defektem jak duży nochal czy odstajace uszy od razu sie poniża miłego wieczoru

nie dość, że ma wielki kinol, to jeszcze obrażalska jest i bez dystansu. ­ może właśnie dlatego nie możesz sobie znaleźć faceta :)

Gość isabelaaa82382832
hej,jezeli tylko z profilu masz duzy nos moze to byc wada dolnej szczeki,ja tak mialam z prszodu ok, ale z profilu tragedia, wielki nochal. okazalo sie ze mam wade dolnej szczeki (byla cofnieta) i stad taki efekt.nosilam aparat ortodonyuczny 2 lata i szczeka weszla na miejsce, jest bardziej 'z przodu" i nos z profilu mniejszy, a co do twojego nosa, jezeli masz naprawde takie kompleksy i masz pieniadze na operacje to sie jej poddaj,ja sama mialam operacje usuwania blizny z ramienia ktora niby przez wiekszosc czasu byla zalsonieta ale mnie dreczyla,zrobilam to i czuje sie lepiej po prostu

Gość Kocie oczy,., []
Isabella Faktycznie mam trochę dolną szczeke cofnietą do tyłu... hmmm... sama juz nie wiem jak to ocenic. Ale to jest jakas wada zgryzu? U mnie zgryz jest ok... Żaba na odwyku masz racje- nie mam dystansu. Zapędziłam się w kozi róg z tym kompleksem i to powoli staje sie moją obsesją a ja jestem rozdrazniona...przepraszam

Gość sddfffggf
co ma dolna szczeka do nosa...

wyluzuj, każdy ma jakieś wady. ­ otoczenie nie zauważa ich, jeśli sama się nimi nie przejmujesz, albo wręcz je polubisz, żartujesz z nich etc. ­ tyle, że jedne wady są bardziej ukryte, a inne - jak nos - bardziej widoczne. znam sporo lasek z dużym nosem, które go lubią i uważają go za swoją cechę charakterystyczną. grunt to dystans do samego siebie :)

Gość czemu od razu
wszystkie kobiety? musisz miec wyjatkowo szpetny. znam duzo osob które maja brzydki nos ale jednak twarz na tyle ladna ze nikt na to nie zwraca uwagi. pewnie jestes przecietna i w tym tkwi sekret niepowodzenia

Gość Kocie oczy ,., []
żaba na odwyku Niby masz racje, ale ja juz mam dosc tych komentarzy pod swoim adresem ze strony rodziny lub obcych ludzi... Po prostu w głowie mi się przeplatają takie teksty jak ,, ładna tylko nos okropny", ,,patrz jak ona wygląda z tym nosem", ,,pinokio" lub od rodziny wprost ,,w kogo ta dziewczyna ma taki ogromny nochal". Poza tym sama nie moge zniesc swojego widoku z profilu... próbowalam to zaakceptowac ale to jest nie do przeskoczenia Łapie mega doła