Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocie oczy 26,.,[]

Kobiety z dużym nosem mają przerypane

Polecane posty

Gość ogÓÓrek i sznÓÓrek
..kobieta z wiElkim nOchalem wyglada jak hamulec od tÓreckiej kAruzeli

Gość to idz na konsultacje
do lekarzy oni moga zrobic cuda bo to moze byc wina zgryzu albo krzywa przegroda, polipy rozne rzeczy

napisz na sympatii ze poznasz kolesia co lubi tylko od tyłu i masz problem nosa z głowy

Gość Kocie oczy,.,[]
Dzięki laura c. :) w koncu bede szczesliwa jak takiego znajde :-) Albo kupie sobie worek na głowe czy kominiarke:-) Wtedy problemy z nochalem znikną:) Tak- jestem przeciętna z wyjątkowo ogromnym nosem. Niestety.

Mój nos do małych nie należy, a powodów do kompleksów znalazłabym o niebo więcej. Nie zamierzam jednak za bardzo się wyglądem przejmować, wyznaję zasadę, że należy się podmalować, podszykować i z podniesioną głową iść przez życie. Bądź pogodna, wesoła, żartuj w towarzystwie i uśmiechaj na prawo i lewo.

Gość NOS JAK ZGNIECIONA TRUSKAWA
Niektore nosy rzymskie sa calkiem sexi ,porazka to nos jak TRUSKAWA KINOL jka truskawa..

a tak serio to jest kinol długi czy szeroki ? pomagają mu okulary ? a makijaż korygujący ? wiesz co mnie też się kiedyś wydawało że mam dziki nos za chudy za długi tylko cholera nie bardzo sobie siebie z innym mogę wyobrazić więc może twój też nie jest najgorszy

Gość nOOs
...może też wyglądać jak chÓÓj tureckiego anioła

Gość Kocie oczy,.,
pisalam juz. Ja z mniejszym noskiem wygladalabym o niebo lepiej. Mam drobna twarz,jestem filigranowa,nie pasuje do takiej delikatnej buzi taki nochal. Jest wysoki,dlugi z malym garbem

A ja ci powiem tak, jezeli naprawde nos ci przeszkadza zrób operacje, ale jestem pewna ze przesadzasz. MI tez sie nie podoba moj nos, jest brzydki, co prawda nawet nie jest zbyt duzy ale ma lekkiego garba co mi przeszkadza, czasem mysle ze jest straszny ale mimo to jestem uwazana za bardzo atrakcyjna kobiete i do tego wiele razy slyszalam od mezczyzn ze mam wyjatkowo piekna twarz, wiec widzisz jest to mozliwe nawet mimo paskudnego nosa :) skup sie na innych ladnych czesciach twojego ciala :) zreszta radzilabym ci tez poszukac po necie, jest wiele róznych makijazy które optycznie potrafia zlikwidowac jakies defekty np nos bedzie sie mniej rzucal w oczy

Gość widać po komentarzach
garbaty nie zrozumie prostego

Gość widać po komentarzach
a prosty garbatego

Gość RMimi
rozumiem Cię;) też mam taki kompleks, nienawidzę swojego ryja za te malutkie oczy i wielki kartoflany nochal....ale na operację się nie wybieram, dopiero zbieram na aparat ortodontyczny, gdyż natura obeszła się ze mną okrutnie i zęby też mam krzywe

Gość do nefretete
wyjatkowo piekna twarz i nos z garbem-nawet nie takim wielkim-jakos nie ida w parze...

Gość może jesteś Żydówką?
Żydówki maja duże nosy

Gość Kocie oczy,.,
Dla mnie tez łaskawa nie byla:) Jednak wszystko inne jestem w stanie zaakceptowac,procz tego nochala,ktory idzie razem ze mna. Dlatego tez kazda osoba o mniejszym nosku jest w moich oczach piękna. To juz obsesja:) a żydówka nie jestem,stety lub niestety;)

Gość Nosowski
@kocie oczy życzę ci więc nosa jak u Charlize Theron :) 🌻

Gość onateż26
kocie oczy rozumiem cię, bo mi też tylko nos się nie podoba u mnie. Wszystko inne jestem w stanie zaakceptować, też mam drobną twarz i zawsze zazdrościłam koleżankom, które mają ładne zgrabne noski. Mój nos jest po prostu za długi. Mam dspore powodzenie, może dlatego, że jestem szczupła i mam bardzo proporcjonalną sylwetkę, ale co z tego, skoro to ja sobie się nie podobam do końca. Uwielbiam moje małe piersi i dosłownie wszystko, tylko nie nos... Moja znajoma się zoperowała, ale jej nos to była prawdziwa tragedia, taki duzy orli z garbem. Wygląda teraz o wiele lepiej, ale jak się popatrzy to widać, że chirurg trochę spartolił sprawę, krzywo to zrobił. Niemniej jednak poprawa jest ogromna. Byłam już zapisana do chirurga, ale ostatecznie nie miałam kasy i w sumie czasu, nie mogłam sobie wtedy pozwolić na trzy tygodnie wyjete z życia. I całe szczęście. Trochę nie rozumiałam dlaczego chirurg akurat chciał poprawić mój nos w ten konkretny sposób, jakby nie po prostu skrócić, tylko wyszczuplić, no trudno mi to opisać. To był moim zdaniem dobry chirurg, ale w tym przypadku... I co? Potem weszłam na forum i zobaczyłam zdjęcia operowanej przez niego dziewczyny, która się żaliła na niego, wygląda po jego robocie tak jak on by mi zrobił, bo mi to rozrysowywał, po prostu okropnie i już była po koeljenej operacji-poprawce. Także jeśli masz to zrobić, to zrób, tylko bardzo ostrożnie wybieraj i jeśli nie jesteś do końca przekonana lub nie rozumiesz wizji chirurga to się nie zgadzaj.

Gość onateż26
Więc jeśli cię to naprawdę męczy to powinnaś to zrobić. Wszystko jest dla ludzi i nie sluchaj innych tylko siebie. Możesz się zapytać nie wiem najbliższej rodziny, ale żeby powiedzieli szczerze czy twój nos jest rzeczywiście duży. Nie słuchaj raczej koleżanek, bo jak to już pisali prosty nie zrozumie garbatego. Tylko koniecznie poczytaj fora i dowiedz sie jak najwięcej, o przebiegu samej operacji, jak się przygotowac, poczytaj opinie o lekarzach i obejrzyj nosy od nich, bardzo ostrożnie wybierz chirurga.

Gość Kocie oczy,.,
onatez26 dzieki za odpowiedz,widze,ze ktos mnie w koncu w pelni zrozumiał. Skoro nie jestem w stanie zaakceptowac swojego nosa to pozostaje mi zbieranie kasy na operacje a potem ból po. Ale moze warto by poczuc sie wreszcie normalnie-jak kobieta. Tylko jak ja wytrzymam do tego czasu...a nie jestem osobą zbyt majetną. Jak na zlosc!

Gość Kocie oczy,.,
onatez26 nie muśze sie pytac rodziny,bo znam ich zdanie. Wprost mi mowili,ze okropny nochal mam. Z reszta sama widze na zdjeciach z profilu. Bo z przodu jest ok,jest szczuply proporcjonalny,tylko z profilu jak baba jaga

Ja mialam kompleksy na punkcie nosa. Mam garbka i do najmniejszych od tez nie nalezy, chociaz zaden to kartofel. Podobam sie facetom, mam powodzenie, wiec zapomnialam o nim.

Gość onateż26
No to zrób to. Tylko naprawdę już teraz możesz wchodzic na różne fora, najlepiej na te poświęcone tylko chirurgii, gdzie dziewczyny wstawiają zdjęcia przed i po, czytaj jak najwięcej o tym, to też ci pomoże ostatecznie podjąć decyzję. Na pewno pięć razy przemyśl decyzję do kogo chcesz iść, do tych chirurgów, którzy są dobrzy czeka się conajmniej pół roku czekania, ale oni też mogą zrobić coś co ci się nie spodoba, bo mają inną wizję. I wiadomo, że każda twarz jest inna, inny układ kości i mięśni, więc kierowanie się zdjęciami, ze taki a taki nos jest w zasadzie orientacyjne. A na konsultacje do jakiegoś chirurga zawsze można iść już teraz, niech ci opowie z czym to się wiąże itd to też będziesz wiedziałą lepiej jaką decyzję podjąć, a przede wszystkim musisz się przebadać czy nie ma żadnych przeciwskazań.

nie patrz na facetow, najwazniejsze zebys sie sama sobie podobala.mnie przeszkadzaly 2 potezne pieprzyki na twarzy to je usunelam i czuje ze mam inna twarz i jestem zadowolona, mimo ze nawet lekarz powiedzial ze po co babrac skoro facetom cos takiego (xD) nie przeszkadza a inne osoby tez mowily ze nie widac. jak nos jest dla ciebie problemem, to odloz kase na operacje, chodzi tu o twoj wlasny obraz samej siebie a nie jak inni widza.z nosem powinno sie udac, gorzej jak np nogi za krotkie czy czolo niskie, z tym to trzeba porzadnie kosci zlupac

Gość onateż26
w każdym razie jesli już mam podjąc dezycję, to pdejmij ją śwaidomie, znając wszystkie za i przeciw a nie na takiej zasadzie hurra na pewno będzie dobrze, bo musisz wziac pod uwagę, że jednak jakies ryzyko jest. Ja też myślę, że skoryguję sobie nos, jak skonczę studia, na których obecnie jestem. Najgorsze jest wybranie odpowiedniego momentu, bo trochę nie wyobrażam sobie wracać do tej samej pracy i albo musieć się tłumaczyć albo zastanawiać czy ktoś zauważył czy nie. Z kolei głupotą by było zmieniać przez cos takiego pracę. Po prostu chciałabym uniknąć jakiegokolwek tłuaczenia, bo to przecież moje ciało i moja sprawa.

Gość Lajla3232
znam mase pieknych kobiet z duzymi nosami. zobaczcie Arabki czy Hinduski. Maja zazwyczaj duze, garbate nosy a sa w wiekszosci piekne. Moim kompleksem rowniez jest nochal mimo iz ja w przeciwienstwie do ciebie autorko zawsze od kazdego slyszalam ze jest normalny, ladny i na cholere cos sie go czepiam... Wyladowalam nawet u chirurga plastycznego na konsultacji ktory rowniez odwiodl mnie od pomyslu z operacja gdyz stwierdzil ze moj nochal "ma tak male wady ze mozna ich doszukiwac sie pod mikroskopem". Dzis mam w dupie swoj nochal mimo iz czasem rowniez doprowadza mnie do szalenstwa. Nie jest garbaty ale dlugi, lekko kartoflany. Przez niego uznaje siebie za brzydka mimo iz nigdy nie uslyszalam nic zlego na jego temat od obcych czy bliskich. A to przyklady kobiet z duzymi nosami a bedacych bynajmniej wg mojej opinii ladnymi/pieknymi: http://www.youtube.com/watch?v=dwZqgE8QsnQ&list=UUFHQu5bLmCQ94Q4I5G1GYhQ&index=5 tu autorka filmiku z siostra. obie maja duze nosy a sa ladne: http://www.youtube.com/watch?v=y6WY7d4BOG8 i nastepna: http://www.youtube.com/watch?v=tdRiZ1-lKqw

Gość Kocie oczy,.,
Dziewczynki dziękuję Wam jeszcze raz za konstruktywne rady. Oczywiscie, zdaję sobie sprawe, że byc moze operacja nie spełni moich oczekiwan, ale licze chociaz na jakąkolwiek poprawe. Poza tym zdaję sobie sprawe, że to może nie obejsc sie bez bólu. Ale tyle lat spędza mi to sen z powiek. Mam 26 lat a juz od gimnazujm mam z tym problem. Zobaczcie ile to już trwa!

Gość Kocie oczy,.,
Chcialabym miec taki nos jak ta dziewczyna z pierwszego filmiku! Mój jest o wiele gorszy, taki szczuply wysoki i dłuuuuuuuuuuuuuugi. Rzuca sie w oczy

Gość Kocie oczy,.,
Lajla Jezeli te kobiety z filmików mają duze nosy to ja nie wiem co bys powiedziała na mój..................One wporównaniu do mojego maja malutkie zgrabne noski....Chcialabym miec nos jak któras dziewczyna z filmu:)

Gość onateż26
Najlepiej idz do dobrego chirurga na konsultację, z dobrymi opiniami od inncyh. Jesli przesadzasz to taki chirurg cię dowiedzie od tego, jeśli jest naprawde dobry i oblegany to jeśli nie bedzie widział sensu w operacji nie będzie cię namawiał, bo i tak kolejki do niego będą się ustawiać, więc jedna operacja w tą czy tamtą nie bedzie miałą znaczenia.