Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caramelo

STIMEA - suplement poprawiający kobiece libido.

Polecane posty

Założyłam ten wątek aby wypowiedziały się w nim kobiety, które stosowały ten suplement, żeby również podzieliły się z nami swoimi spostrzeżeniami. Osoby, które nigdy nie stosowały Stimei i mają jedynie domysły oraz osoby, które wzięły zaledwie kilka tabletek, proszę o powstrzymanie się od komentarzy... Ja biorę Stimeę od 3 dni i będę się tutaj z Wami dzieliła swoimi uwagami na jej temat. Na chwilę obecną nie ma jeszcze spektakularnych efektów ale to dopiero początek. Zauważyłam tylko większe nawilżenie i kosmate sny ale nie wiem czy to ma coś wspólnego z łykaniem Stimei... Pozdrawiam :)

Gość jasaera
No jestem ciekawa czy coś pomoże, pisz, dokładam do ulubionych.

Czytałam opinie na temat tego suplementu i podobno efekty pojawiają się dopiero po około 2 tygodniach stosowania. No nic, pożyjemy, zobaczymy :)

Gość kudlaaata
tez jestem ciekawa

Bądźcie cierpliwe, niedługo dowiemy się prawdy. :) Podkreślam, że moje libido nie zmalało po porodzie czy tabletkach antykoncepcyjnych bo nie rodziłam i nie brałam pigułek.

Za mną dopiero 5 tabletek ale jak na razie nie czuję efektów... Mam nadzieję, że po dwóch tygodniach coś poczuję bo jak nie to się wkurzę:( Stimea to suplement diety czyli środek traktowany jak produkt spożywczy więc nie podlega żadnym kontrolom. Na opakowaniu może być napisane, że zawiera 100 mg l-argininy, a może jej tam nie być wcale. Myślę jednak, że producenci nie oszukiwaliby aż tak konsumentów żeby tylko zarobić...?

Gość czy o jest na receptę ?
a poza tym to chyba na zwiększenie musiałabym coś z odwrotnym skutkiem :(

Stimea nie jest na receptę i kosztuje około 20 zł. Moje drogie, na razie kicha, nie czuję różnicy... Próbujemy dalej... Jak nie zadziała to napiszę maila do producenta.

Gość marlenna.p
Bralam stimea intense i na mnie nie podzialalo. Teraz stosuje http://intymnosc.pl/aff/7733/libigellibisprayviamea-gratis-rekomendujemy-p-1323.html . Teraz stosuje Viamea, kupilam ja po wielu pozytywnych opiniach. Troche sie wachalam, bo cena wyzsza. Ale uwazam, ze jest super. Na mnie dziala super. W szczegolnosci polecam spray obkurczajacy. Nim w szczegolnosci zachwycony jest moj maz. On mowi, ze czuje roznice, mnie to cieszy, bo po 2 dzieci nasz seks nie byl taki jak dawniej. A teraz jest lepiej.

Gość sylwiaLat
Może spróbuj takich suplementów diety jak Erotine (tu zamawiam - www.erotine.pl ). To jest produkt całkowicie naturalny. Działa dwojako – poprawia ukrwienia to jedna sprawa, a dwa, że zawiera kofeinę więc dodaje energii, człowiekowi się bardziej chce po prostu ;P