Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lena7654

poszukuję luksusowego szpitala położniczego

Polecane posty

Gość Lena7654

Cześć Dziewczyny, Jak w temacie poszukuję namiarów na luksusowy szpital położniczy. Luksusowy tzn. osobny pokój z łazienką i możliwością noclegu i posiłków dla członka rodziny, cesarka na życzenie bez szemrania, uśmiechnięty personel, dedykowana pielęgniarka na każde zawołanie. Jestem z południowej Polski więc najlepiej szpital w województwie śląskim, małopolskim, podkarpackim. Cena nie gra roli, że się tak wyrażę ;)

Gość gdzierodzic.info
tam lepiej poszukaj zamiast na kafe :o

Gość medicover albo luxmed
szpitale tych sieci.

Gość No to chyba jedynie klinika
Life w Niepołomicach. Jedyny mankament - nie ma noclegu dla osoby towarzyszącej, ale może być z Tobą i dzieckiem cały dzień. Warunki super zarówno do porodu sn, jak i cc (do wyboru), świetna opieka, polecam. Nie wiem czy jest jeszcze jakaś typowo prywatna placówka w małopolskiem (mieszkam w Krakowie). Rozważałam szpital Damiana w Warszawie, ale nie zdecydowałam się. Cenowo też to zupełnie inaczej wygląda. W Niepołomicach rodziłam dwa razy. Do takiej placówki musisz zgłosić się najlepiej w okolicach 35 tc najpóźniej, bo musisz wykonać wszelkie badania, które zlecają. Nie chcą ryzykować czegokolwiek, więc muszą mieć pełną diagnostykę.