Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duchwdomu

Duch?

Polecane posty

Gość duchwdomu
Komar w środku zimy ciekawe... Wiesz trochę się boje w środku nocy wyjść i poprosić ducha... Już napisałam jeżeli nie wierzycie to nie piszcie, bo ja nie jestem 15 latkom której się nudzi i wymyśla historyjki o duchach... Na początku mieliśmy tylko uczucie, że nie jesteśmy sami nic więcej to zaczęło się dziać kilka miesięcy temu(dokładniej jakieś 2 lub 3)

Gość duchwdomu
Wprowadziliśmy się do tego mieszkania dopiero pół roku temu

Gość Obserwator007
Jako ateista- nie wierzę Ci. Z drugiej strony- jedynie- może spróbuj udokumentować to nadzwyczajne zdarzenie. Patrząc inaczej: szczekanie psów i ich niepokojące zachowanie o czymś świadczy.

Gość piszę się
,,15 latkom'' o matko:D

Gość Arianne
Po pierwsze ksiądz to ostatnia osoba, do której należy się zgłaszać z takimi sprawami. Egzorcyści kościelni działają na zasadzie "przejedź, zniszcz i spal cokolwiek napotkasz". Należy prześledzić historię domu od a do z na ile tylko jest to możliwe. Czy w okolicy nie zdarzały się jakieś tragedie (śmierć niewinnego, morderstwa, samobójstwa itp.). Poznać, znaleźć poprzednich lokatorów i spytać, czy mieli podobne sytuacje. A stwierdzenia typu "duchów nie ma" mnie bawią, gdyż mówią tak jedynie osoby z bardzo zamkniętymi umysłami. Sama zajmuję się tematyką od 15 lat, widziałam i poznałam więcej, niż by się małym móżdżkom w ogóle śniło. Tylko jedno...nie zajmuję się tym z pozycji "katolickiej" ani w sumie żadnej innej znanej religii, żeby była jasność.

Tak wiekszosc ludzi ma zamkniety umysl na zjawiska paranormalne a jak powiesz ze zajmujesz sie parapsychologia to cie

Tak wiekszosc ludzi ma zamkniety umysl na zjawiska paranormalne a jak powiesz ze zajmujesz sie parapsychologia to cie wysmieja a jak przychodzi co do czego to prosza o pomoc

Gość Arianne
I mów tu ludziom "nie idź do księdza" to i tak pójdą...ale chcecie, żeby dziewczyna miała gorzej, to dawajcie dalej takie rady ;)

Gość gkggk
oczywiście, że egzorcysta konieczny.

Gość gkggk
ksiądz nie wiele może, ale egzorcysta jak najbardziej pomoże

U mnie taka sytuacja: małe dziecko, nowe mieszkanie w bloku. Od jakiegoś czasu dziwne uczucie jakbym nie była sama w domu, nawet w dzień miewam lęki. Kilka razy miałam tak, że w nocy się przebudziłam i coś mi mignęło przed oczami. Kilka razy drzwi trzasnęły w dzień. Parę razy dziecko jakieś takie wystraszone było nie wiadomo z jakiego powodu, ale jeszcze za małe żeby coś powiedziec. I nie wiem czy sobie wmawiam, jestem przemęczona i mam schizy, czy naprawdę coś jest nie tak. Postanowiłam kiedys z męzem pogadac i on mówił, że on też jakieś dziwne ma wrażenie

Gość duchwdomu
To nie dzieje się codziennie na szczęście. Księdza w naszym mieście nawet nie ma co prosić... Arianne czy mogła byś nam coś poradzić? Przedmioty tzn po kimś czy zabrane z skądś ?

Gość Arianne
Pisz na mojego maila, opisz dokladnie problem, zobacze na ile i co mogę poradzić

Gość duchwdomu
czarodziejka z planety małp - u Nas też zaczęło się od uczucia, że ktoś jest, jak byłam sama w domu czy mąż. Ostatnio mąż malował kuchnie i żeby psy nie wchodziły zagrodził szafką. W nocy znowu szczekały więc aby nie obudzić córki mąż poszedł je uspokoić. Suczka siedziała pod stołem i nie chciała wyjść, mąż próbował ją wyjąć ale ona się zapierała i nie chciała wyjść . Dziwne w tym to, że szafka wysoka i nie było możliwości żeby ją przeskoczyła.

Gość gkggk
absolutnie nie proś o pomoc osoby nie związanej z Kościołem, bo tylko możesz sobie zaszkodzić. żadne czary-czry itp.bo pogorszysz sprawę

Gość jjjjfdsa
napisz do Fundacji Nautilus może Ci coś doradzą

Gość duchwdomu
Witam ponownie. Przepraszam że nie pisałam przez parę dni ale chciałam sprawdzić czy coś będzie się działo.Postanowiłam z mężem że porobimy parę zdjęć w mieszkaniu.Okazało się że na zdjęciach powychodziły Orby(wyraziste i mocne) Chcę dodać że zdjęcia robiliśmy w dzień.

Gość nogaręka
pokaż zdjęcia to stwierdzimy czy to orby czy moze brudny obiektyw

Gość epinefryna....
bo duchów naprawde nie ma. ale sa demony i to one sa zawsze brane za duchy. Tylko wiara w Boga i modlitwa

To jest duch bladzacy ktorego nalezy odprowadzic do swiatla. Moj kolega z klubu robi to skutecznie. Napisz pod: canis@kki.net.pl

Gość 23121231313
skora z krwia powoadasz? no coz ja bym to zglosila na polcje

Ten moj kolega z klubu "Parapsychologia" nie tylko odprowadza duchy ale rowniez oczyszcza chorych na schizofrenie. Napisz do mego kolegi powyzej, moze zrobi to zdalnie, bez przyjazdu na miejsce. Psy maja dar widzenia duchow. Jezeli jeszcze raz ktos sie pojawi, to poprostu zapytajczego czego chcesz, lub wez kartke papieru, niech Ci poprowadzi reke i napisze czego chce. Z doswiadczenia wiem, ze to ktos ktory zostal tam zamordowany, prosi o modlitwe, znajduja sie szczatki zwlok w tym budynku, lub umarl w tym mieszkaniu. Duchow nie nalezy sie bac, bo nic nie moga zrobic.

Gość jjjjfdsa
i co z tym duchem??

Gość Duchowiec
Duchy pouciekali!