Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja1107

wasze pierwsze objawy ciąży

Polecane posty

Gość sjjsncsjcnsjcnsjcn
ja praktycznie po około tygodniu już wiedziałam że jestem w ciąży (tzn czułam) ... dostałam plamień (implantacyjnych) których nigdy przedtem nie miałam , no i co mnie zdziwiło to na kilka dni przed spodziewaną @ poczułam że "coś ze mnie zleciało" jak z kranu . Pomyślałam że to @ i zobaczyłam... chyba z pół litra śluzu baaardzo gęstego jak galaretka. Wtedy byłam pewna. Jak ktoś obserwuje dość dokładnie,to zna swoje ciało i wie takie rzeczy :) mimo tego test długo nie wychodził . Ale i tak wiedziałam że jestem w ciąży :) Piersi zrobiły się jak balony :D no i codziennie robiłam test. W końcu wyszła baaardzo blada kreska- to już było moje 100 % pewności . Teraz mam 11 tydzień i żadnych senności , smaków itd .. ale byłam tydzień temu na USG i serduszko małej/go bije idealnie , no i ma już 3,1 cm ❤️

Ja czułam się jakbym miała dostać miesiączkę. Poza tym miałam np. takie zachowania- muszę się natychmiast napić soku pomarańczowego, bo nie wytrzymam, szybko do sklepu, kupiłam i prawie od razu wypiłam ;-). Czyli zmiana smaku.

Gość maja1107
szczęściary:) ja bym była gdzieś w 3 tygodniu, ale niestety test negatywny :/ kupiłam taki co wykrywa ciąże po 6 dniach ... nie robiłam go rano tylko koło południa ale pewnie i tak by pokazało jak by jak fasolka tam była prawda"):(

Gość maja1107
miało być jak by jakaś fasolka tam była :)

Gość matyusia
głowa do gory, jak ci sie nie pokaze okres sprobuj jeszcze raz z samego rana. A najlepiej rob bete

Gość maja1107
a co sadzicie o tabletkach Ladee Vit biorę je od grudnia i kwas foliowy firmy puritan's pride 250 tab