Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z jedzeniem

problem z jedzeniem

Polecane posty

Gość gość
A może spröbuj przez słomkę, no nie wiem

Gość Katie647
9 miesięczne dziecko przez słomke ?? A jeb..nij Ty się w łeb..idiotka

Gość gość
Moja córka piła z bidonu ze słomką jak miała 10 mcy, więc nie wiem co w tym dziwnego... Wiadomo, że nie każde dziecko załapie, ale spróbować zawsze warto, może zmiana formy podawania mleka zadziała, dziecko będzie zaciekawione i chętniej wypije porcję. Jak nie to faktycznie zostaje tylko zamiana mleka na serki, kefiry, twarożki, itd.

Gość do katie 647
Wypad chamico

Gość Katie647
Ludzie dziecko nie chce mleka to nie wciskajcie mu go na siłę...jaki problem..jest na tyle duże, że może jeść normlane rzeczy

Gość do katie 647
Nikt już cie nie pyta, więc wypad!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Autorko...Ty się tak tu nie unoś...w niektórych wypowiedziach...mają dziewczyny racje...sobie pakuj na chama butelkę jak taka mądra jesteś....!!!!!!!!Ja mam dwójkę dzieci które po skończeniu 4 miesiąca kompletnie odmówiły jedzenia mleka! I to jest cyrk dopiero!! Bo kanapki z szynką , jogurciku czy innych rzeczy nie podam!! Nie cyrkuj...nie chce mleka to nie! Próbuj pzreróżne kaszki...może sinlac jej zasmakuje...zastępuje mleko i jest na wodzie. U nas Nestle przechodzą i słoiczkowe z HIPPA...może jogurty niekoniecznie te dziecięce..u nas sprawdził się kwaśny! Bakomy. Serek żółty na kanapce z masełkiem...serek biały ...mięska więcej...I w ogóle wyluzuj a nie krzywdź dziecka...Mój starszy synek nie pił mleka w ogóle od 8 miesiąca!!!!! W ogóle...wcześniej dawałam tylko na śnie w nocy...i minimalne ilości...Córa ma 5 miesięcy i też mleko tylkona śnie....a najstarsza nie cierpiała mleka a teraz wypija po 2 kubki cacao, płatki na mleku itd....

Gość do katie 647
Najbardziej denerwują mnie takie ograniczone babska, które tylko bluzgač potrafią

Gość Katie647
Widzę, że autorka nie da sobie nic powiedzieć..i nadal będzie ładowała temu nieszczęsnemu dziecko mleko na siłe...najlepiej to połóż je na plechach, tylko żeby się nie podniosło i rurką mi to mleko wlej..najlepiej tak żeby się zaczeło dławić...czy Ty jesteś jakaś chora ?? Wszyscy Ci piszą, że nie dawaj mleka skoro nie chce to Ty dalej swoje..a rób co chesz..tylko maleństwa szkoda

Gość do katie 647
To akurat nie autorka debilko

Gość Katie647
Bluzać ?? To przeczytaj sobie co wcześniej napisałam...sama miałam taką sytuacje...z dzieckiem, którym się zajmowałam..i wiem, że karmienie na siłe nic nie pomoze..a tylko gorzej zrobi..bo dziecko na widok butelki dostanie szału i już nic Ci z niej nie zje ani nie wypije...ja miałam jeszcze i tyle gorzej, że dziecko, którym ja się zamowałam zachodziło się z płaczu..i za każdym razem jak peóbowałam podać mu mleko", bo może jednak zechce"zastanawiałam się czy weźmie oddech..

Gość do katie 647
To dlaczego od razu obrażasz? Zachowajmy poziom drogie panie

Gość Katie647
Bo skąd takie dziecko ma potrafic pić ze słomki ??

Gość exdebill_znowu_po_wakacjach
suchara odkopaliście;) a poziom kafe nadal spada na pysk, chociaz wydawało się to niemożliwe!

Gość do katie 647
A moje umiało, więc jak będzie miała ochotę to tak poda a jak nie to nie

Gość Katie647
Ja już napisałam co najlepiej niech zrobi...niech pcha dalej na siłe...dziecko już nigdy nie będzie normalnie jadło..

Gość do katie 647
Ok, koñczę, miło było poznać choć szkoda, że od takiej strony dobranoc