Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak szczerze co sądzicie??

czy nie za drogo? jak myślicie?

Polecane posty

up

Gość cyganskie imie
tanioszka

kurcze ja za nią dałam prawie 600zł troszkę szkoda mi jej sprzedawać, na kasie w sumie mi nie zależy, ale za bardzo nie mam gdzie jej trzymać :/ a chciałabym kupić krzesełko do karmienia to już całkiem sobie zagracę w mieszkaniu :/ jaka cena Waszym zdaniem byłaby zachęcająca?

A moze 190 + opcja wysylki? Bez wysylki bedzie Ci naprawde ciezko sprzedac... A na aukcji z licytacja mozna kupic tego typu hustawki za mniejsze kwoty... Wiadomo - na takich rzeczach sie traci :/

takie huśtawki stoją na allegro po 250zł kup teraz, oczywiście są podobne innej firmy tańsze. następnym razem wystawię taniej, kurcze wysyłka, nie mam czasu zbytnio na rozkręcanie i wysyłkę, odbiór osobisty byłby dla mnie najkorzystniejszy ale rozpatrzę tą opcję następnym razem, dzięki za porady ;)

Gość mimika endrju beznadziejna
przeciez mozesz teraz obnizyc cene- po co czekac do nastepnego razu?

Gość mama dwóch dziewczynek
600zł zapłaciłaś? ja zapłaciłam 400 za nową, a sprzedałam za 200 w komisie po roku. Myślę, że cena ok, ale dodaj opcję przesyłki jeżeli nie będzie zainteresowania.

Mój ukohany kupuje mi wszystko bo jest bogaty, jest z białorusi i jest bogaty i wszystko mi kupuje, z tesco też, tak więc ja nie mam problemów z pieniędzmi, marne polaczki

Gość hahahehehoho
kocicanoxiela dobrze ze masz ukohanego a nie ukochanego, skoro ukohany wszystko ci kupuje to powinien tez ci zasponsorowac szkole zebys mogla sie nauczyc ortografii

Gość hahahehehoho
kocicanoxelia*

Gość aha123456
wszystko jej z TESCO kupuje:D, Wiesz znalezc bogatego frajera to każda głupia cipka potrafi, gdybyś napisala ze jestes bogata bo doszłas do tego sama to mogłabyś zrobić wrażenie:D

Gość aha123456
A co do tematu to jeśli chcesz odbiór osobisty to polecałabym Ci wpisać nazwę miejscowości w tytuł aukcji:), często jak przeglądam tytuły ogłoszen w allegro to az się nie chce w kazde wchodzic, ludzie niestety nie piszą miast w tytule.

Gość krakokraku
wysylke mozesz zamowic kurierem, po paczke sam kurier przyjedzie, no ale musisz rozkrecic i spakowac wysylajtaniej.pl albo sendit.pl tam wyslesz juz od 16 zl za paczke zapomnij o sprzedazy za taka cene z odbiorem ososbistym, tym bardziej ze to nie Wawa a Ledziny... wg mnie szanse zerowe nawet za 50 zl - w tej miejscowosci z odbiorem nastepnym razem nie schodz ceny tylko zloz, zapakuj i wystaw z opcja wysylki