Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akronimma

dlaczego wstydzicue sie Polski?

Polecane posty

Gość Jestem jeszcze Polakiem.
Dziś powinno zadać się pytanie i zapytać Polaków gdzie jest Polska bo na obecną chwilę Polski już nie ma. Polska już została sprzedana.

Gość rzucajaca palenie
W USA cala Europa to jedno i to samo, jak mowilam "Poland" to wiekszosc osob pytalo "Holland?" Choc zdarzali sie ludzie, ktorzy wiedzieli troche wiecej, a jeden facet zaczal mi opowiadac, ze z chorym dzieckim byl w gorze Kalwarskiej (sama nie wiem gdzie to jest w Polsce) :P Brazylijczycy tez nic nie wiedzieli o Polsce, niektorzy kojarzyli Papieza, ale tak poza tym to co maja o nas wiedziec? Nie mamy Big Bena ani wiezy Eiffela, tak naprawde nie wyrozniamy sie niczym szczegolnym.

"jak sie mieszka wsrod dziczy to nalezy sie liczyc z takimi pytaniami" Jaaasne. Dicz z nich jak ta lala. ;) Oj zabciu, zabciu .... ;) Na obiad chodza z dzida, zeby upolowac jakies zwierze i obedrzec go ze skory, a "czesc" w ich jezyku to "Hakuna Matata!" :P xx xx "Jeszcze w zyciu nie uslyszalam pytania "gdzie jest Polska" " x Zlociutka, bo mieszkasz w Anglii, tudziez innym panstwie Europejskim gdzies blisko Polski. ;) Prawda w oczy kole czy co? ;) xx xx "Coz.....srodowisko srodowisku nie rowne" x No prosze, i tak niuncie zabolalo, ze Polska nie jest slawna poza Europa i ze ludzie czesto nie wiedza, gdzie lezy Polska. Niuncia sie zalamala, bo ona myslala, ze Polska jest Madonna Europy... ;)

Gość ror nie ror
Azjatycka Pani "Coz.....srodowisko srodowisku nie rowne" x "No prosze, i tak niuncie zabolalo, ze Polska nie jest slawna poza Europa i ze ludzie czesto nie wiedza, gdzie lezy Polska. Niuncia sie zalamala, bo ona myslala, ze Polska jest Madonna Europy..." :D Masz lalka swoj cytacik. Latwiej ci czytac bedzie jak rozumiem :P Nie laleczko, nie mieszkam w Europie :D Ja wiem, ze ty masz jakies kompleksy w stosunku do osob mieszkajacych w UK. Wszystkie wpisy na kafe odnosisz do Wielkiej Brytanii, jakby ten kraj byl jedyny na swiecie :O Mieszkam w Kanadzie. Wiesz gdzie to jest laleczko? :D Jeszcze nikt nigdy nie zapytal mnie gdzie jest Polska.Jak juz ci lalunia wyjasnialam to kwestia SRODOWISKA :D Ludzi wyksztalconych, obytych, oczytanych i z klasa. Jedni "na obiad chodza z dzida, zeby upolowac jakies zwierze i obedrzec go ze skory" a ich kobiety w notesikach zapisuja wtedy kazda restauracje w jakiej byly (i ceny rachunkow) bo to taaaakie niezwykle :D a inni zyja w krajach, gdzie jest dostep do ksiazek, prasy, radia, TV i maja pojecie o swiecie :D Nawet o Polsce lalka :D

"Masz lalka swoj cytacik. Latwiej ci czytac bedzie jak rozumiem Nie laleczko, nie mieszkam w Europie Ja wiem, ze ty masz jakies kompleksy w stosunku do osob mieszkajacych w UK. Wszystkie wpisy na kafe odnosisz do Wielkiej Brytanii, jakby ten kraj byl jedyny na swiecie" x Wiekszosc z tego forum mieszka w polskim UK. Ty zapewne tez. Wiec skoncz fantazjowac, wstydu oszczedz ;) xx xx "Mieszkam w Kanadzie. Wiesz gdzie to jest laleczko?" x Wooow, mieszkasz w Kanadzie? Oczekiwalam odpoeidzi w stylu : Nie mieszkam w Europie! Mieszkam w Stanach lub w Kanadzie! Slodziutka jestes :) Oczywiscie, nie, nie wiem gdzie jest Kanada. ;) xx xx "Jeszcze nikt nigdy nie zapytal mnie gdzie jest Polska.Jak juz ci lalunia wyjasnialam to kwestia SRODOWISKA Ludzi wyksztalconych, obytych, oczytanych i z klasa." x Tia, jasne. Takie farmazony to mozesz swoim dzieciom nawijac ;) Oczywiscie, pode mna padlo kilka innych przykladow od innych osob, ktore rowniez spotkaly sie z pytaniem gdzie jest Polska? Wiec jak widac, nie tylko ja sie z tym spotykam. I oczywiscie, ja zyje przeciez w marnym srodowisku, w tzw. plebsie, ktory nie wie gdzie jest jakas tam Polska. Bo oni MUSZA wiedziec gdzie Polska jest. My orzecie w Unii sa, to jak to tak? Poza Europa o nas nie wiedza? Niunia nie moze wyjsc ze zdziwienia ;) xx xx "Jedni "na obiad chodza z dzida, zeby upolowac jakies zwierze i obedrzec go ze skory" a ich kobiety w notesikach zapisuja wtedy kazda restauracje w jakiej byly (i ceny rachunkow) bo to taaaakie niezwykle" x Niunia, zabciu ty moja, umowmy sie. Ja chodze jedynie do McDonalda. Nie trzymasz sie swoich tez. Gubisz sie ;) xx xx " a inni zyja w krajach, gdzie jest dostep do ksiazek, prasy, radia, TV i maja pojecie o swiecie Nawet o Polsce lalka" x Skoro masz dostep do ksiazek, prasy, rasia i TV to skorzystaj z tego, zabciu. Na nauke nigdy nie jest za pozno ;) Pozdrawiam

Gość ror nie ror
Heh, azjatycka lalka, cos okropnie ci nerwy puszczaja :D Gubisz sie,piszesz nie na temat :D Analizujmy wypociny naszej azjatyciej gwiazdeczki laleczki :D "Wiekszosc z tego forum mieszka w polskim UK. Ty zapewne tez. Wiec skoncz fantazjowac, wstydu oszczedz" :D Aha, jak wiekszosc to i ja, tak? :D I ty rowniez? Lalka, nie kompromituj sie bo chcialas za inteligentna panieke uchodzic przeciez.... Pst! I z ciekawosci - co to jest "polskie UK"? "Wooow, mieszkasz w Kanadzie? Oczekiwalam odpoeidzi w stylu : Nie mieszkam w Europie! Mieszkam w Stanach lub w Kanadzie! Slodziutka jestes" :D Wiem, lalka o tym. Maz mi to codziennie powtarza ale....niestety nie mam lesbijskich sklonnosci wiec mozesz sie jedynie oblizywac. Nic z tego nie bedzie :P "Oczywiscie, nie, nie wiem gdzie jest Kanada. " :D Aaaaa, nie dziwie sie. Przy twoim... ekhem... poziomku umysowym to byloby zbyt wielkie obciazenie dla lepetynki. Daj sobie spokoj. Wiesz za to wszystko o UK, prawda lalka? :D Tyle mozesz pomiescic w swoim rozumku - Polska i UK :D "Oczywiscie, pode mna padlo kilka innych przykladow od innych osob, ktore rowniez spotkaly sie z pytaniem gdzie jest Polska? Wiec jak widac, nie tylko ja sie z tym spotykam." :D Ojejku lalka naprawde? :D Wolasz na pomoc innych? Ze niby nie tylko ty mieszkasz i zyjesz w srodowisku ludzi malo rozgarnietych? Jezeli to cie pociesza to coz.....ale zawsze trzeba w gore ciagnac a nie w dol (taka rada na przyszlosc) "I oczywiscie, ja zyje przeciez w marnym srodowisku, w tzw. plebsie, ktory nie wie gdzie jest jakas tam Polska." :D Rzeklas :P "My orzecie w Unii sa, to jak to tak? Poza Europa o nas nie wiedza? Niunia nie moze wyjsc ze zdziwienia" :D Orzesz, orzesz i guzik z tego masz :P Moze bys wyksztalcenie uzupelnila to i orac bys tak nie musiala :P I moze udalo by sie zmienic srodowisko? Na ludzi o szerszych horyzontach. Wiem, wiem....nie mozesz wyjsc ze zdziwienia :D Bidulo ty. "Niunia, zabciu ty moja, umowmy sie. Ja chodze jedynie do McDonalda. Nie trzymasz sie swoich tez. Gubisz sie" :D Juz mnie tak nie podrywaj bo jak ci napisalam sklonnosci lesbijskich nie mam i NIC z tego nie bedzie. Ani "zabciami" ani "slodziakami" tego nie zmienisz. Mnie nie interesuje lalka gdzie ty sie stolujesz. Jak ci McDonald odpowiada to smacznego :D ALe co ja mam do tego? "Skoro masz dostep do ksiazek, prasy, rasia i TV to skorzystaj z tego, zabciu. Na nauke nigdy nie jest za pozno" :D Patrz i na koniec cos madrego udalo sie napisac - bierz sie lalka za nauke bo na to nigdy nie jest za pozno. Moze uda ci sie uciec z marnego otoczenia.

Gość wlasnie tez sie zastanawiam
ta powyzej to jakas pierdolnieta jest czy co? :o

Gość do ror nie ror
Ta kuzwa w Kanadzie mieszkasz a na innym watku pisalas ze w uk sciemniaro.zreszta poznaje cie po tym samym stylu pisania.to ty jestes ta wulgarna idiotka ktora obrazala tu wszystkie laski z tymi ciapatymi, pisalas ze ich szczypiesz w tłumie albo ze ciapaki wygladaja jak siedzace kozy albo ze polki niech uciekaja do krajow swoich wladcow mieszkac w domkach z kozich bobkow.naprawde uwazasz ze nie idzie poznac twojego stylu pisania? I po co sie wstydzisz ze mieszkasz w uk i jesteś rasistka? Kretynko... i jeszcze nicki zmieniasz z predkoscia tornado :D

Gość ror nie ror
"do ror nie ror" :D Aha, jasne. Masz lalka racje. Ulzylo? :D

Gość kafeteria ocenia
Mnie kiedys w nowym jorku pytali gdzie jest Polska. I to byli studenci prawa. Ech :o

Gość Ograniczona autorka
Akronimma to, ze ty pracujesz w Polsce za najnizsza krajowa to nie znaczy, ze kazdy ma tak na emigracji :) "do rozwoju i zarabiania oni maja swoich, co zrozumiale" Nie osmieszaj sie. Gadasz jak baba z prowincji co ma prace na kasie ma po znajomosci, bo do lepszych prac "maja swoich". Jestes pierdolnieta i ograniczona. Sa ludzie wyksztalceni i zaradni, pogodz sie z tym.

Gość Ograniczona autorka
Rasistka na dodatek. Powinni cie ostrzelac, wiecej pozytku by bylo.

Gość akronimma
No jezeli taki poziom wysoki rzekomo prezentuje osoba powyzej to pozostawiam to bez komentarza. Tym bardziej nie kumam jak takie osoby jak ta powyzej moga byc potrzebne/konkurencyjne dla rodowitych anglikow. Moze ktos kulturalny mi odpowie na moje pytanie.

Gość Nigdy nie wstydziłam się
Polska to kraj mojego ojca i jego rodziny, tu się urodziłam i tutaj częściowo mieszkam.Francja to ojczyzna mojej matki.Żeby było śmieszniej, moja babcia ze strony ojca to Łotyszka, a dziadek ze strony matki pochodzi z Hiszpanii. Właściwie to jestem europejką, ale Polskę kocham.

A moja adoratorka widac beze mnie nie moze. Jak piesek bez swojej panci. Czeka z wypiekami na polikach az sie pojawie ;) Ba, nawet zaczęła kopiowac moj styl pisania ;) Spokojnie, pancia troche czasu znalazla i adoratorce odpisze x "Heh, azjatycka lalka, cos okropnie ci nerwy puszczaja Gubisz sie,piszesz nie na temat" xx Zlociutka, mi nigdy nerwy nie puszczaja. :) nie ten poziom, skarbie ;) xx xx "Analizujmy wypociny naszej azjatyciej gwiazdeczki laleczki" x Dlaczego piszesz w liczbie mnogiej, zabciu? Nie czujesz sie zbyt pewnie w pojedynkę? ;)

Gość Autor ma ze soba problem
Kto powiedzial, ze my sie wstydzimy? Jestesmy dumni. Nie kazdemu pasuje zycie w ciemnogrodzie.

Gość i azjatycka ror sama
azjatycka, dwa posty wyzej ty przywolywalas na pomoc "innych" :D bo sama w pojedynke nie czulas sie zbyt pewnie. Piszesz, ze kazdy piszacy tutaj MUSI mieszkac w UK ale ty nie :D Jestes zwyklym trollem (w dodatku glupim trollem), jedynie kafeteria zaspokaja twoje chore potrzeby bo kazde inne (normalne) forum dawno by zbanowalo cos takiego jak ty. Ludzie majacy udane zycie nie siedza na forum non stop i nie przekonuja innych do tego swojego wspanialego zycia. Jedynie ci, ktorym sie nie powiodlo wymyslaja historyjki o sobie, raczac innych opowiesciami (czy ktos chce czy nie :D) Pisz chory mozdzku, pisz. Mnie to lata kolo dupy - i ty i twoje konfabulacje :D Na ogolnym kiedys pisywala owieczka, chora dziewczyna ze slowotokoiem a na zagranicznym azjatycka ror, chora baba na urojenia :O

Gość eeeeeeee......................
Polska to piękny kraj- cudowny, ale rządzący w nim wypędzaja ludzi za granicę by mieli na chleb dla rodziny.............. to jak kochać???????!!!!!!!

Chcialam zawiadomic moja adoratorke, te z Kanady, ze bylam dzisiaj u fryzjera i jak dowiedzial sie, ze jestem z Polski, to wyobraz sobie, wiedzial gdzie jest Polska ;) Papieza Polaka znal jeno ;) xx "Wiem, lalka o tym. Maz mi to codziennie powtarza ale....niestety nie mam lesbijskich sklonnosci wiec mozesz sie jedynie oblizywac. Nic z tego nie bedzie" x Widac glodnej chleb na mysli ;) Czyli urojen ciag dalszy ;) xx xx "Aaaaa, nie dziwie sie. Przy twoim... ekhem... poziomku umysowym to byloby zbyt wielkie obciazenie dla lepetynki. Daj sobie spokoj. Wiesz za to wszystko o UK, prawda lalka?" x Niunia, jestes slodka z tym usilnym udowadnieniem swojej jakze znikomej inteligencji. Madrzy ludzie o tym nie pisza, oni to pokazuja. Glupcy natomiast o tym krzycza non stop, niunia ;) Tak, aby poczuc sie lepiej, usilnie obrazaja dyskutanta. To cecha ludzi slabych, mialkich ;) xx xx "ale zawsze trzeba w gore ciagnac a nie w dol (taka rada na przyszlosc)" x Moja rada jest natomiast taka : Uzywaj mniej kolokwializmow, wiecej poproawnej polszczyzny. Wtedy sie dogadamy, zabcu ;) xx xx "Moze bys wyksztalcenie uzupelnila to i orac bys tak nie musiala" x Ach i to usilne wybicie sie na wyzyny szamba. Niech ci tam bedzie, zlociutka. Zapisz sobie w pamietniczku o swoich "szerokich horyzontach" i jakze "ynteligentnym srodowisku". ;) xx xx "Juz mnie tak nie podrywaj bo jak ci napisalam sklonnosci lesbijskich nie mam i NIC z tego nie bedzie" x Jak wczesniej napisalam - glodnej chleb na mysli ;) Zabciu ;) xx xx "bierz sie lalka za nauke bo na to nigdy nie jest za pozno. Moze uda ci sie uciec z marnego otoczenia." x Dziekuje :) Dobrze mi tu gdzie jestem z tym "marnym otoczeniem". Zapraszam jakby co na kawke ;) (wyobraz sobie, ze mamy tu kawe ;) ).

"Ta kuzwa w Kanadzie mieszkasz a na innym watku pisalas ze w uk sciemniaro" x Ups... I sprawa sie rypla :D xx xx "Mnie kiedys w nowym jorku pytali gdzie jest Polska. I to byli studenci prawa. Ech" x Ale nie pisz tak, bo zaraz niunia z Kanady przyjdzie i ci powie, ze obracasz sie wsrod miernoty spolecznej, bo oni nie wiedzieli nic o Polsce ;) Ciiicho ;) xx xx "azjatycka, dwa posty wyzej ty przywolywalas na pomoc "innych"" x Taaak? A kogo, bom ciekawa? ;) xx xx " bo sama w pojedynke nie czulas sie zbyt pewnie" x Jasne pomaranczko adoratorko. Nie czuje sie pewnie. Taka juz ze mnie malo pewna siebie osoba ;) Ulzylo? ;) xx xx "Jestes zwyklym trollem (w dodatku glupim trollem), jedynie kafeteria zaspokaja twoje chore potrzeby" x Pogadaj, pogadaj sobie, ja wyslucham cierpliwie co ci tam na sercu lezy. Ale ostrzegam. Zasypiam na sofie.... wiec streszczaj sie malenka ;) xx xx "kazde inne (normalne) forum dawno by zbanowalo cos takiego jak ty." x No popatrz, tyle lat sie udzielam na innym, NORMALNYM forum i jakos nikt mnie nigdy nie zbanowal. Chcesz mi dac bana, malenka? To napisz do administracji i poprzyj to argumentami. De fakto, jakbys byla na tymze normalnym forum, to twoj post i wyzwiska skierowane w moja strone, bylyby dawno usuniete Ufff... mam nadzieje, ze "zakumalas zasady forum" ;) ;) xx xx "Ludzie majacy udane zycie nie siedza na forum non stop" x No wlasnie niunia, wiec dlaczego siedzisz non stop na forum i czekasz z wypiekami na polikach i scisnieta rozklapciocha az Azjatycka Pani wejdzie i ci laskawie odpisze? ;) xx xx "Jedynie ci, ktorym sie nie powiodlo wymyslaja historyjki o sobie, raczac innych opowiesciami" x Kochana, ty o moim zyciu prywatnym wiesz tyle ile o rozpadzie beta pionu. ;) I to cie wlasnie boli. Tak jak wspomnialam, dla ciebie moge byc pania Zosia, Jadzia (imie dowolne) z miesnego w Polsce. Powiewa mi to motylkiem ;) xx xx "Pisz chory mozdzku, pisz. Mnie to lata kolo d**y - i ty i twoje konfabulacje" x Niunia, pisalam ci, zebys sie tak nie spinala. Rozluznij te rozklapcioche. To tyyyylko forum, zabciu ;) xx xx "Na ogolnym kiedys pisywala owieczka, chora dziewczyna ze slowotokoiem a na zagranicznym azjatycka ror, chora baba na urojenia" x Ale na ogolnym moze sobie i pisac kon bez podkowy ;) Wazne, ze podniecasz sie faktem zarowno niejakiej tajemniczej "owieczki" jak i moim. Dobranoc , pozdrawiam ;)

Gość ..//..
Dobranoc , pozdrawiam xxx azjatycka jadla kolacje wczoraj o 23 czasu europejskiego a dzisiaj idzie spac o 14 tego samego czasu, gubi sie juz lalunia w rachunkach :D

Gość do azjatyckiej
"Rozluznij te rozklapcioche" :O

a ja sie nie wstydze polski, absolutnie. tylko szkoda ze kraj sie tak sypie.

"azjatycka jadla kolacje wczoraj o 23 czasu europejskiego a dzisiaj idzie spac o 14 tego samego czasu, gubi sie juz lalunia w rachunkach" x Jadlam kolacje o 23 MOJEGO CZASU, zabciu ;) Oj, no nie myslisz logicznie, chociaz z reguly nie pisze tego ludziom, to jednak wykazalas sie totalna glupota w tym momencie. Worc po rozum i przyjdz z powrotem, a jak nie, idz na watek o restauracjach, przeczytaj jeszcze raz o ktorej dokladnie pisalam, przeanalizuj, i tak do skutku, az zrozumiesz... wiesz, jak w szkole nauczyciel tlumaczy tym dzieciom, ktore maja problemy z nauka ;)

Gość Loss Carloss Santos
Wstydzę się ludzi, którzy nie potrafią się zachować. Jako konserwatywny kraj to uwielbiam, za to że nie dajemy sobie wchodzić mniejszością na głowę jak Francja i Anglia. Oby się to nie zmieniło. Jako kraj, w którym dużo jest osób zakompleksionych i skaczących sobie do gardeł z powodu dobrobytu drugiej osoby to nienawidzę. Np. jakiś debil wybił mi szybę w aucie na parkingu strzeżonym, oczywiście ochroniarz nic nie widział, alarmu też nie słyszał :)

Gość ..//..
Azjatycka rozluznij te rozklapcioche :)

Gość do akronimma
dziwne że ludzie szukają lepszego miejsca na ziemi? maja czekać aż zaczną w Polsce mieszkać na ulicy? dla przykładu Irlandczycy , Włosi i inne narodowości wyjeżdżały w poszukiwaniu chleba, wielu tam zostało, wielu wróciło , Irlandia i Włochy jakoś nie zniknęły z mapy Europy ludzie na całym świecie przemieszczają się tam gdzie jest chleb łatwo jest być patriotą jak się jest na garnuszku u bogatych rodziców, czy ma się posadkę załatwioną

Gość do Azjatycka
weź z tymi laluniami i żabciami bo to strasznie wieśniackie odzywki

Gość a co to jest ////////
ta rozklapciocha azjatyckiej? :O Ja nie znam gwary polskiej patologii wiec nie mam pojecia.