Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceeeto

Kobiety są dziwne...

Polecane posty

Gość Faceeeto

Jak to możliwe że brzydka niska kobieta dała mi kosza, a inna wyższa szczuplejsza ładniejsza jest mną zainteresowana i się ze mną spotyka, te brzydsze mają większe wymagania?. Bo ja już nic nie rozumiem, ta brzydula szuka księcia z bajki? a ta ładna ma wywalone na moją urodę?...

Gość hehe heeh
dla niektorych liczy sie intelekt i inne wazniejsze sprawy, dziwie sie ze cie chce jak tego nie rozumiesz

Gość Faceeeto
hehe heeh no ok ale nie rozumiem tej brzyduli, ona na prawdę jest z urody straszna jak bym wstawił tu jej zdjęcie byście mnie wyśmiali z kim się umówiłem... nie ma ani ładnej figury a z twarzy okropna i to nie tylko moja opinia... i taka osoba mnie ODRZUCIŁA... szok, lepsze od niej mnie same podrywały... powiedźcie czy można mieć aż takie wysokie mniemanie o sobie?

Gość a tak a propos
wIedziala kobieta co robi , bo widac ze braki Ci kultury i masz jednak wysokie mniemanie o sobie , skoro obrabiasz je tylek na kafeterii i szlag Cie trafia ,ze miala Cie gdzies;)

Gość nie kumam, skoro jest brzydka
musi brać kogokolwiek? KAŻDY człowiek ma swój gust, zarówno jeśli chodzi o wygląd jak i wnętrze ba, nawet jak liczy się głownie charakter itd to jednak wygląd musi jako tako pasować. widać nie była Tobą zainteresowana bo albo nie podobasz jej się z wyglądu urażona duma boli, co nie?:D dała Ci kosza i się z tym pogódź zamiast obsmarowywać jej wygląd w necie bo to żałosne

*albo nie podobasz jej sie z wyglądu albo z charakteru (szczerze obstawiam to drugie, bo dostajesz kosza i lecisz zalić się na forum i mówić że gdybyś wstawił jej foto to byśmy wyśmiali - postępowanie godne gówniarza)

Gość a tak a propos
a lepsze wcale ni jest jednoznaczne z ladniejsze, bo oprocz urody trzeba miec osobowosc i cos soba reprezentowac a nie tylko ladna buzie czy dupę;)

Gość Faceeeto
a tak a propos jakie wysokie mniemanie ja chciałem się z nią spotykać nie mam wymagań co do urody... wydawała się miła i dlatego chciałem się z nią spotykać a tu wyszło że mi dała kosza bo się jej nie podobam... nawet się z tym nie kryła dlaczego nie chce się umówić. Tak boli urażona duma bo to niby kobiety nie patrzą na wygląd a ona DOSŁOWNIE uświadomiła że jej się nie podobam...

haha, niezła babka:D i co Ci miała ściemnić byś fajnie się czuł? że zajęta? ile masz lat że nie wpadłeś na to, że możesz się komuś nie podobać? widać Tobie się podobała mimo tego, że jest ogólnie dla większości nieatrakcyjna (figura fajna?:P). i nie gadaj o tym że patrzys wyłącznie na wnętrze, natury nie oszukasz póki kogoś nie znamy jako tako wizualnie musi nam pasować, nie może nas odrzucać, nie może być podobny do nazzych bliskich (facet który wygląda jak nasz brat jest raczej niepociągający) itd

Gość a tak a propos
SLONCE kazdy patrzy na urode i kazdy ma inny kanon tej urody , rzecz w tym zeby ona nie przyslania wszystkiego lub nie byla tylko jedynym czynnikiem wyboru, jak to ma czesto miejsce, bo uroda woda mija z czasem , a charakter np czy osobowosc zostaje, kazdego boli odrzucenie , ale czemuO brabiasz tylek tej dziewczynie??? no nie chciala Cie i tyle, Czy to jest powod zeby niestsownie wyrazac sie o innych??

Gość Faceeeto
nie kumam, skoro jest brzydka ale ja ją znam już jakiś czas jako koleżankę, to nie był wyskok na imprezie czy inny podryw... NIE PODOBA MI SIĘ FIZYCZNIE ALE NIE STRASZY mamy ze sobą bardzo wiele wspólnego, nie będę pisał w szczegółach, ale charaktery mamy bardzo podobne. Kobieta z którą się obecnie spotykam fakt jest atrakcyjna ale nie mam z nią tyle wspólnego co z tamtą.

raz, nie straszy, dwa znasz ją i lubisz (a to wpływa na to jak postrzegamy innych). więc wizualnie Ci pasuje:P dała kosza jednak nie widzę by zasłużyła czymkolwiek na to co o niej wypisujesz a z tą drugą po co się spotykasz skoro z charakteru jednak nie macie dużo wspólnego? z braku innej opcji? by pobzykać coś ładnego?:D

popracuj nad swoimi kompleksami skoro nie wpadłeś na to że każdy postrzega urodę inaczej

Gość Faceeeto
nie kumam, skoro jest brzydka tą drugą dopiero poznaję więc tematów do rozmów tyle nie mamy ale wiem już że nie ma takiego charakteru jak ta która mnie odrzuciła, nie poszliśmy do łóżka jeszcze, mówisz że wizualnie mi ta pierwsza odpowiada na pewno mnie nie pociąga fizycznie i nie wiem jak by sex z nią wyglądał, zero chemii... ale za dużo mamy wspólnego żebym jej tego nie zaproponował po prostu ideał pod względem charakteru i dopasowania a uroda i tak przemija.

to co, chciałeś spotykać się z nią z rozsądku "bo uroda i tak przeminie a seks można tylko prokreacyjnie" i masz fochy że ona tak nie chce?:D nie wiem czy u facetów tak jest, ale u kobiet chemia i pociąg może się pojawić jak ktoś zacznie nas charakterem pociągać (jednak zadatki na to widać dość wcześnie, przynajmniej u mnie). i tego się oczekuje, że prócz rozmów, dopasowania itd będziemy obiektem pożądania dla partnera. dlatego nie rozumiem Twojego podejścia

Gość może ona od razu
zauważyła problem zębów? A może od dawna szukasz z większym lub mniejszym powodzeniem i w kręgach kobiet poszukujących jesteś już znany? Tak czy owak, trzymam kciuki :D

Gość fejkbuc to zmyslny wynalazek
Coś ci wyjaśnię. Jeśli ona jest na przykład lwicą to będzie zwracała uwage na twój wygląd, nie pominie żadnego szczegółu, musisz sprawiac wrażenie dobrze sytuowanego, inaczej obróci sie na pięcie i ucieknie. Ale życzę powodzenia no i dzieciątek nareszcie :)

Gość dffdgdf
kobiety mózgiem nie myślą tylko cipą. Więc nie doszukuj się tu logiką. one lecą na emocje i tyle. Jak ktoś kiedyś powiedział kobiet się nie rozumie ale kocha.

Gość ;ghol;
i bardzo dobrze! ! wielkie brawa dla tej pani za odwage ,pewnosc siebie i danie kosza takiemu bucowi ! Powodzenie w zwiazku z mamejką .Jeszcze zatesknisz za ta charakterna brzydula zwlasza po kilku latach pozycia seksualnego z taka rozmemlana kobieta .

wyjaśniam, brzydkie kobiety szukają rekompensaty własnego braku urody a ładne są już znudzone światłem reflektorów i też chcą swoją urodę która ich powoli zaczyna nudzić czymś zrównoważyc.to tak jak ktoś uwielbia słodycze, jak ich brak to ich pragnie, a jak zeżre nadmiar to ma ochotę na kiszoną kapustę Poza tym piękne kobiety piękno już mają, więc szukają czegoś innego, czego nie mają, intelektu, kasy itp

Gość eeeeeeeeeeeeessr
PROWO

Gość kaszkafraszka
Odrzuciła cię bo wieje od ciebie desperacja na kilometr!! Jak można umawiać się z kimś kto od początku nam nie pasuje, tylko, żeby się umawiać. Jak ci się nie podobała z wyglądu to czemu zawracałeś jej gitarę. Jesteś żałosny. I jeszcze jaśnie panicz w szoku, że dostał kosza. Może ona mysli o tobie to samo, że jesteś brzydki i nie wie jakby wyglądał wasz seks, nie jesteś dla niej atrakcyjny, ale lubi cię za twój charakter. Nie wiem kto ci powiedział, że kobiety nie patrzą na wygląd. Patrzą, bo dla kobiet też ważny jest seks i żeby partner byl atrakcyjny, ale już gusta są różne, dla każdego może ktoś inny być atrakcyjny.

Gość kaszkafraszka
Ona może dla ciebie być brzydka, a dla kogoś innego może być bardzo atrakcyjna. Może ta kobieta zna swoją wartośc i nie będzie tracić czasu na gościa który szuka dziewczyny na silę i chce być z nią z braku laku.

Ojej, jak to możliwe, ze Ty tego nie rozumiesz. Ta brzydsza dała Ci kosza bo widocznie nie pasujesz do niej z charakteru a do tej ładniejszej pasujesz i dlatego Cię chce. Nie wiem jak można tego nie rozumieć.

Gość nierozumiem twego topa
jezeli ta przecietniara cie odrzuciła a te super laski za Tobą szaleją to jaki masz problem ciesz sie ze masz to co Chciałes i nie wypłakuj sie na farum to smieszne jestes chyba dojrzały wiekeim ale niedojrzaly umysłowo piatej klepki Ci brakuje

Gość Faceeeto
Problem taki że dużo ładnych mnie jush porzuciły a teraz sie boje byc z ładną dlatego chciałem z tą brzydulą ale ona tesz mnie nie chce i ja jush nic nie rozumię :o W zeszłym roku poznałem ładną laske a ona mnie potraktowała jak zabawke i poszła sobie a była ode mnie starsza i tesh mi nie wyszło wszystkie jesteście takie same

Gość do faceta ,a raczej imitacji..
ales ty PROZNY... KAZDY ZESTARZEJE SIE ZBRZYDNIE a nie pomyslales ,ze dla tej niby "brzydkiej kobiety" mogles byc tez brzydki :)

Gość ales ty malo inteligentny..
Jeden lubi kolor NIEBIESKI ,drugi woli kolor ZIELONY :) Kazdemu podoba sie co innego ,dla jendego cos jest ladne ,drugi stwierdzi ze brzydkie

Gość do autora Faccceto
kolego tak ta dziewczyne oceniasz.. ,ublizasz jej ..brzydko wyzywajac od brzyduli..PRAWDZIWY MEZCZYZNA nigdy nie wyzwie kobiety od brzyduli itp... a ty to taki idealny jestes ,taki piekny jestes? :)

Gość do autora Faccceto
Teraz czas prawdy przynj przed soba samym ,czy tak naprawde ona jest brzydka??? skoro tak cie do niej ciagnie ?:) moze samo sobie wmowiles ze jest brzydka :) co z TEGO ze jablko z zewnatrz PIEKNE ,skoro w srodku zepsute,zgnile...