Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faceeeto

Kobiety są dziwne...

Polecane posty

Gość PIEKNYna zewnatrzAwSRODKUzgnil
kobiety odrzucaja Ciebie bo czuja ze siedziw tobie w srodku cos zepsutego,zgnilego..co na pierwszy rzut nie widac(okladka)

Gość pusty chlopak proznyale
do autora watku jak sie nie jest prawdziwym facetem to tak sie zachowuje jak ty po szczenaicku ,dziecinnie i kobiety uciekaja

Gość tralalilalila
to faceci są dziwni! że startują do dziewczyn które uważają za niskie i brzydkie!!!!!!!!11

Gość trululu
czasami tak bywa ze z pozoru mega piękne laski jesteś w stanie wyrwać bez problemu a te ciut mniej atrakcyjne z wyglądu do których coś czujesz mają Cię w dupie. I tutaj autor porusza ciekawą kwestię więc przestańcie po nim jeździć.

Gość tralalilalila
dla mnie kwestia jest prosta jak bułka z masłem! wygląd jest ważny, ale nie decydujący. i to się odnosi zarówno do kobiet jak i facetów. coś może kogoś ująć w osobie obiektywnie mało atrakcyjnej. i to tyle. i tak samo tej mniej atrakcyjnej osobie może ktoś obiektywnie atrakcyjny się nie podobać. nic widzę w tym nic dziwnego. przyciąganie się nie jest czarno białe. mi się teraz podoba chłopak raczej przeciętny z wyglądu, ale tu chodzi o zachowanie, uśmiech, ton głosu, obycie, poczucie humoru, wspólny śmiech. i tyle.

Gość prawda zycia
kazda nawet najpiekniejsza roza sie zestarzeje, umrze i zjedzą ją robaki, wiec naprawde nie ma czego zazdroscic. a mlodosc szybko mija. wystarczy obejrzec w google grafice zdjecia dawnych pieknych aktorek/modelek jak wygladaly keidys a jak teraz i czlowiek od razu pozbywa sie kompleksow, bo uroda i tak przeminie.

Gość trululu
@ tralalilalila i tak samo tej mniej atrakcyjnej osobie może ktoś obiektywnie atrakcyjny się nie podobać - święta prawda jest tylko jedna kwestia te mniej obiektywne osoby częściej nie potrafią zwyczajnie dać do zrozumienia tylko zaczynają się jakieś dziwne fochy i w tej kategorii odczytuje urażoną dumę autora .

Gość tralalilalila
aha, no to nie wiem, nie bardzo rozumiem... fochy może mieć tak ładna jak i brzydka osoba xD

Gość Ja chcę mieć prawdziwego
faceta. Przystojny bardziej,czy mniej to nieważne. Ciepłym kluchom i mamisynkom mówię nie.

Gość A TY taki PIEKNY IDEALN?
do autora postu: A TY taki PIEKNY IDEALNY ?:)

Gość oglupieni
"OGLUPIENI ludzie szukaja "swojego idealu", czyli w rzeczywistosci zadufanego narcyza, ktory bedzie z toba tak dlugo jak nie bedziesz dla niego ciezarem, zamiast kogos z pewnymi skazami, lecz zdolnego do pelnego poswiecenia, wsparcia i wiernosci wobec ciebie "