Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helga788

Kiedy możemy mówić o narzucaniu?

Polecane posty

o, posty tego orendża są odp. na pytanie w temacie:D teraz możemy mówić o narzucaniu się na mojego szanownego nicka:D

Gość Helga788
Dobra, przesadzam, trochę emocje biorą górę, ale przyznaję, że jest to dla mnie nowa sytuacja i dlatego tak bardzo wytrąciła mnie z równowagi. W sumie to z resztą fajnie mi się gada, może więc na tym powinnam się skupić?

Gość nie lubię tych czasów
A może mu głupio bo zrozumiał, że trochę szorstko się zachował i teraz się rehabilituje tym witaniem.. Ale tak serio to nie ma co analizować takich rzeczy jak wierszy maturalnych, bo tu nie ma klucza. Rozbijając wszystko na najdrobniejsze szczegóły i doszukując się jakichś dodatkowych sensów tylko się zadręczasz, spróbuj nie myśleć tak o tym tylko traktować go jak kolegę, odpowiadać mu "cześć" i to wszystko. Jak normalni znajomi po prostu

Gość Helga788
Oki, ja powoli się kładę spać. Dobranoc i dzięki za rozmowę;)

Gość w jak poznałem waszą
Helga, właśnie nie analizuj, fajnie Ci się gada to ok, będzie okazja pogadacie, może gościu sam coś zacznie bo właśnie będzie chciał naprawić tamto wrażenie, może nie, różnie bywa ;) skup się na sobie, jak gościu będzie coś chciał to znajdzie sposób, jak nie to jeszcze mnóstwo innych jest na horyzoncie pewnie ;)

Gość w jak poznałem waszą
też dobrej nocy wszystkim życzę:)