Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńkaaaaaaa

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość oleńkaaaaaaa

Od 2,5 miesiąca pracuję w pewnej firmie. Konkretnie nadzoruję ludzi z produkcji. W grupie tych osób jest pewien chłopak (ja mam 25lat, On ma 28). Zawsze był miły, uczynny i bez problemów realizował moje polecenia. Zauważyłam, ze od kilku dni strasznie mnie zaczepia przy kimś tzn. przy swoich koleżankach z produkcji.Prawi mi głupie uwagi. Sam na sam jest ok. Co myślicie o takiego typu zachowaniu u faceta?

Gość o fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
wez sie ogarnij kobieto! Praca to praca, a nie jakies romanse:O

Gość oleńkaaaaaaa
Ale ja z nim nie romansuje. Nigdy nie zwracałam na niego większej uwagi. To On zaczął jakieś dziwne zachowania w stosunku do mnie.

a masz jakis problem z asertywnoscia? Mowisz facetowi, ze ma sie odwalic i tyle:P

Gość oleńkaaaaaaa
No chyba trzeba będzie w Poniedziałek tak zrobić. Wiesz na produkcji pracują ludzie różnego pokroju. Przeważnie niezbyt myślący

ok. ja niw wyobrazam sobie w pracy jakichkolwiek romansow, Daj mu to wyraznie do zrozumienia to sie odczepi. Ty tam jestes szefem,wiec nie masz nic do stracenia. u mnie w firmie wszyscy wiedza wlacznie z szefem,ze jak cos to spitalam, bo mi nie zalezy:P

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
Przeważnie niezbyt myślący>>fakt, tak samo można też określić ludzi którzy na forum pytają co maja zrobić. ciesz się że nie zadałaś tego pytania w dzień bo już widzę te kretynskie rady :D

Gość oleńkaaaaaaa
Tak w ogóle to nie wiem czy to chęć romansu z jego strony czy zwyczajne zaczepki. Jestem trochę nadgorliwa tzn bardzo ganiam tych ludzi do pracy. W związku z czym myślę, ze ten koleś porostu chce mi "umilić" życie.

no dobra, to napoisz jakie te glupie uwagi ci prawi, to moze siei jakos do tego odniose. skoro cie to zajmuje to chyba z twojej strony jest cos na rzeczy, Podoba ci sie czy cie drazni,bo po co ten temat?

Gość oleńkaaaaaaa
Wtrąca się w moje uwagi. Tzn ja karze osobom pakować do końca a On mówi, ze dawno powinny skończyć te pakowanie i żeby mnie nie słuchały. Dzisiaj powiedziałam, że mogą już iść do domu, to On na to, ze One wcale nie mają ochoty na koniec pracy. Po prostu podważa moje słowa przy innych. Sama wiem, ze to jakaś dziecinada, ale wkurza mnie to, ze podważa moje słowa przy innych. Nic nie jest na rzeczy z mojej strony- mam narzeczonego :-)

no tto usadz go jak psa i tyle, o ile wiesz co to znaczy:D

Gość oleńkaaaaaaa
Ok dzięki za radę :D w poniedziałek to zrobię :-)