Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemekWrocek

Dzień Dobry Bardzo :)

Polecane posty

Gość slowianka z calym szacunkiem
idz spierdalaj z tematem gdzies indziej co? jestes yebnieta bardziej niz myslalem i traktujesz forum jako element zycia, przychodzac tu i opowiadajac o pogrzebach to juz przesada:-o

Pomarańczo potwierdzasz moje przekonanie na temat Waszego umysłowego ograniczenia. Zaczynam rozumieć, że prawdą jest wielką to, co widnieje w stópce S_M

Gość prawda jest to ze na forum
erotycznym pisanie o tym ze pochowalam czy chowam kolezanke jest kompromitacją idz na temat do ady i zobacz ile ta kobieta ma w sobie zycia i jak fajnie pisze pomimo wstretnego robala

Gość jepwd
cvwrdecvwe

zgadzam się z wami tu się pisze na tematy erotyczne a nie o chowaniu kogoś . tekst ten tutaj jest nie na miejscu. pozdrawiam.

Gość tak to jest jak sie
przychodzi na forum zasiegnac informacji o tym jak poznac czy jestem w ciazy, co wziac na rozwolnienie i mowic o pochowku (tak niby miedzy wierszami) zenada :-o

"Na tematy erotyczne" :O Rozejrzyj się chłopcze z Wrocławia i zajdź mi chociaż trzy, które choć trącą erotyzmem. :O To prawda Słowianka dość nieostrożnie napisała w tym miejscu co obecnie siedzi w Jej głowie. Przerażające jest to, jaka jest reakcja, jak ktoś napiszę chociaż odrobinę prawdy o sobie. Tu bowiem na miejscu jest pisanie o spożywaniu kawy, robieniu głupich prowokacji, wózki z sensacjone, bo jedna gwiazda jest bardziej rozpisana i tyra wszystkich i wiele, wiele innych możliwości...

Gość trzeba myslec w kazdej sytuacj
a pisanie o takich tematach na forum erotycznym jest tak glupie jak glupia jest slowianka

Fakt, że lepiej nie robić z forum osobistego pamiętnika. Jednak erotyką też tu nie wieje, a kolejną przepychanką słowną. ;-) Tylko po co? Pozdrawiam

Gość ;ghol;
dla co niektorych temat wskazany wyzej tez bywa erotyczny ,nie dyskryminujmy mniejszosci !!

Pewnie że nie będziemy pierrdolić, tym razem zostaniesz pajacem z Wrocławia, bo niepotrzebnie idziesz tempem mojego nazewnictwa. :P Missima nie dramatyzuj, tu można robić wszystko. Słowianka to "świeżak" i z pewnością nie powtórzy tego błędu, (tylko czy to błąd, raczej nie) Mam cichą nadzieję że ta nagonka nie przybije Jej jeszcze bardziej:( i nacieszę oko Jej towarzystwem. :) Trzymaj się Słowianko :) 🖐️

A wracają do tematu. Od dzień dobry nitz się za bardzo nie zmieniło. Coś z Ciebie kulawy gospodarz :O Mało tego nadajesz z miasta, które jest podobno przepiękne, a to zobowiązuje. :P

Witam kolejny raz. Nowy - jakże się cieszę, że Twój poziom intelektualny jest tak wysoki. Do pozostałych - nie przypominam sobie, aby moja klawiatura wystukała słowo 'pogrzeb'.Napisałam dzień dobry i że nie mam siły zrobić kawy. Wytłumaczyć czasem trzeba jak krowie na rowie, zatem - można kogoś pochować za życia, skreślić go z listy po wielkim rozczarowaniu. Uważam, że przy kawie można rozmawiać o wszystkim. Wybacz Nowy, z Tobą chętnie porozmawiałabym, myślę, że byłaby to niezwykle owocna konwersacja, pozostałe towarzystwo jednak pozostawia wiele do życzenia. Już mnie tu nie ma.