Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MadameDeTrieste

Co myślicie o kimś takim?

Polecane posty

- ma niecałe 25 lat - nigdy nie była w żadnym związku i raczej specjalnie nie zabiega o czyjąś uwagę - większość czasu upływa jej w samotności i dobrze się czuje w swoim towarzystwie - uwielbia kreatywnie spędzać czas : robi biżuterię, maluje, pisze, gotuje, uczy się języków obcych, tańczy, podróżuje, chodzi do kina, na wystawy itp. - jest energiczna, pełna życia, ciągle coś nowego ją inspiruje - nie boi się kontaktów z ludźmi, ma zaufaną grupkę, z którą jest jej dobrze, ale nie potrafi przebywać wśród innych zbyt długo i ucieka w samotność - gdy myśli o swojej przyszłości, raczej nie widzi siebie w roli żony i matki, a jako podróżniczkę przemierzającą różne kraje, wbrew powszechnym uprzedzeniom i stereotypom - miłość zawsze jest dla niej czymś drugorzędnym, i chociaż czasem za nią tęskni, to nie wierzy, że spotka kogoś, kto da jej szczęście.

myślę , ze jest zapatrzoną w siebie egoistką, która kiedyś się obudzi , gdy już będzie drugorzędną dla facetów

Myślę, że ktoś taki powinien obejrzeć moje zdjęcia:P

A to, że dużo czasu spędzam sama... Zrozum, lubię ludzi, są osoby, które mnie fascynują, motywują, ale tak już mam, że nie umiem non stop przebywać w czyimś towarzystwie. W samotności odzyskuję siły, by dopiero później wyjść do ludzi.

Gość Aparat007
jestes Ryba?

skoro miłość jest dla niej czymś drugorzędnym , to nikt za nią nie bedzie latał - chyba , ze wariat :classic_cool:

a w czym problem? ­ nie chcesz związków to w nie nie wchodź. nie rozumiem pytania. ­ co cię obchodzi, co o tobie myślą (nie znając cie) jacyś ludzie z forum?

Gość a mi sie..
Dobrze,ze różni sie od innych, ma swoje pasje i zainteresowania i skupia sie na nich a nie lata za facetami jak opętana. A miłość? Hmmm sama przyjdzie w najmniej oczekiwanym momencie :-)

Pytam, bo czasem pod wpływem otoczenia mam wrażenie, że coś ze mną nie tak. Ciągle słyszę, że moje pomysły na życie to fanaberie, że jestem dziwna i nie staram się o niczyje względy, a powinnam, bo przez taką olewczą postawę kiedyś zostanę sama jak palec.

Cieszę sie, bo już myślałam że moze przesadzam...z tymi zwierzakami. Co do Ciebie to na Twoim miejscu nie przejmowałabym się tym co mówią inni, bo tak już jest, że ludzie zawsze chcą żeby inni szli za tłumem i naśladowali "wszystkich"