Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt*

Czuje sie jakbym byla Nikim:(

Polecane posty

Gość nikt*

Nie mam pracy, nie mam studiow....

Gość Angellllll
idż na studia, szukaj pracy

Gość ;ghol;
ile masz lat ? 80 ? zycie przed toba kobieto ,tylko wez sie w garsc i zacznij cos zmieniac .Poza tym jesli uzalezniasz poczucie wlasnej wartosci od ukonczenia studiow to potzebujesz pomocy psychologa .Jestes pewni typem wiecznie niezadowolonym z siebie nawet jesli to sa wymysly .Nigdy nie bedziesz szczesliwa jesli nie zmienisz nastawienia

Gość nikt*
Ja poprostu czuje ze nic nie osiagnelam jak inni co maja studia lub magistra i dobra prace.. Ja nie mam nic i to dobija mnie.. Ludzie przewaznie patrzą z góry na tych co nie maja pracy lub studiów poprostu.

Gość nikt*
Najbardziej dobija mnie brak pracy , bo czuje sie stoje w mniejscu a ja nie lubie rutyny...

Gość takie tam duperele nic więcej
nigdzie nie jest powiedziane, że KAŻDY musi skończyć studia :) można być wartościowym człowiekiem po zawodówce, wszystko zależy od tego jak siebie postrzegamy brak pracy może być poważnym problemem ale się nie poddawaj, może spróbujesz na początek w dużym mieście a może za granicą? wszystko się uda tylko UWIERZ w siebie :D

Gość nikt*
Dziękuje za wsparcie.. Szkoda że nikt w realu mnie nie wspiera

Gość ;ghol;
sluchaj ,nie mozesz siedziec i sie nad soba uzalac,bo to jest pierwszys krok do poteznego dola i zniechecenia .Przede wszystkim zacznij szukac pracy ,jakiejkolwiek by wyjsc do ludzi i zmienic otoczenia a i zarobic cos. A potem szukaj takiej jaka cie satysfakcjonuje .A moze pomysl nad wlasna dzilalnoscia ? Z urzedu pracy mozesz dostac cos na start. A studia nie gwarantuja dobrej pracy,to bzdura! to juz nie dziala .Moze 30 lattemu tak bylo ,ale nie teraz .Teraz po dobrych studiach mozna pracowac za 2000 na reke i jeszcze dziekowac za to. glowa do gory :)

Gość Mila***
Ja mam zamiar wyjechac zagranice i się usamodzielnic to moje marzenie.. Bo w polsce i tak czuje się samotna wiec nowe otoczenie pozwoliło by mi stanąć na nogi.

Gość Mila***
Tylko czy mi się uda wyjechać ech.. Bo żeby wyjechać muszę mniec troche pieniedzy na początek.

Gość lalalalalalala1234
Idź na studia, jeszcze nie jest za późno :) Moja mama kiedyś czuła się niedowartościowana, bo nie zdała matury z rosyjskiego.. i z automatu musiała zdawać pozostałe wszystkie przedmioty. Tak ją to gryzło, że.. w wieku 30 lat, mając nieźle płatną pracę - płaca ponad tzw. średnią krajową, zawzięła się.. i zdała maturę. Można?

Gość Minnns
Można.... Ale napierw musze wyjechać by zaoszczedzić troche pieniedzy bo mam trudną sytulacje finansową.