Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maite

oznakowanie wózka przed kradzieżą

Polecane posty

SOstatnio niestety ukradli nam wózek Bebe beni izzy w kolorze czerwonym we Wrocławiu, z tego co wiem wózki te nie sa popularne w miescie, mozliwe, ze bylismy jedyni, ktory taki wozek mieli, ukradli go nam z klatki schodowej... musieli nas obserwoac dlugo, bo z nagran monitoringu wynika, ze wiedzieli co i jak... policja rozklada rece, twierdzi, ze mamy sobie nowy wozek kupic, generalnie maja nas w dupie.... Chce kupic nowy wozek i chce sie jakos zabezpieczyc przed ewentualna kradzieza... czy ktos slyszal o znakowaniu wozkow na policji? O rowerach slyszalam, ale o wozkach? Gosciu mi tak policjant poradzil.... moze ktos z Was juz to zrobil....?

Gość Bądź sobą
kilka lat temu mój dziadek oznaczył rower... po kilku dniach mu ukradli, jaki efekt? Musiał kupić nowy rower...

Gość Bądź sobą
po za tym jak chcesz zabezpieczyć, to nie klatka schodowa tylko piwnica albo mieszkanie, inaczej jak będą chcieli to ukradną..

Tylko idioci zostawiają cokolwiek na klatce schodowej. Od tego jest piwnica, wózkarnia albo twoje mieszkanie. I nie zasłaniaj się tym, że nie potrafisz żałosnego wózka z piętra znieść.

Gość sdfgwerto
stac cie na drogi wozek a trzymasz go na klatce schodowej ? lol ...

Gość kaya20131986
zostawiacie wozki w holu przychodni albo przed budynkami gdzie jest napisane zeby zostawiac tam wozki?

Gość Bądź sobą
nie, bo jeszcze się z tym nie spotkałam, rowery owszem ale wózki? Możesz mi podać adres takiej przychodni, albo sklepu??

Gość Bądź sobą
sorry budynku nie sklepu

Oh jak zwykle odzywaja sie osoby, ktore maja malo do powiedzenia... nie prosze o ocene naszej postawy... pozatym piwnice mam na strychu a wozkowni brak! Teraz bede chowala wozek do auta.... nie jestem w stanie wnosic go na 4 wysokie pietro, bo jestem w 6 miesiacu ciazy i nie chce dzwigac!

Poztym byla u nas sytuacja w parku' ze zagrozili dziewczynie dwoch lepkow nozem na spacerze, ze ma wziac dziecko z wozka i im go oddac, wiec co bysie zrobily w takiej sytuacji?? To ponoc nie pierwsza taka kadziez, tylko jakas szajka u nas kradnie, wiec chce sie jakos ubezpieczyc....

Gość Bądź sobą
co do dźwigania, sama nie dźwigam! pomimo tego, że w ciąży nie jestem, ale dla mnie jakieś 20 kg to za dużo, mówcie se co chcecie-3 piętro, jestem w takiej sytuacji że albo mama ze mną zniesie, albo mąż... Więc ja takiego problemu nie mam, ale faktycznie koleżanka też jest z Wrocławia i właśnie chowała wózek do auta, na klatce nigdy bym nie zostawiła...

znajomi kiedyś znaleźli swój wózek przed komisem wystawiony na sprzedaż, byli pewni, że to ich bo to jakiś zagraniczny był i nietypowy,a ale moje miasto to nie Wroclaw i 5 komisow na krzyz:D nie znam szczegolow, ale doszli kto i maja swój wózek są 2 opcje, albo ktoś rąbnął i też oddal do komisu, albo potrzebowal :P

Gość Miki 1221
boze co za czasy ze wozki kradna

no biednemu nic niewinnemu maluchowi ukradli :'( dzis kupilam nowy :-\ Po co 2 ok 17 latkom wozek? Na bank go rozebrali i zaniesli na zlom ok 5 kg aluminium :-\ ale jak ich rozpoznam i zlapie to rece utne!!!! Najlepsze jest to, ze wskazalam skad te osoby moga byc....i gdzie mieszac a policja stwierdzila, ze oni juz ich zlapia.... na bank do tej pory nic nie zrobili :-\

Gość gość
Bez sensu.. co z tego, że przypięty jest stelaż.. kto będzie chciał zrobić na złość, to wypnie sobie siedzisko i już! W jednej prywatnej szkole muzycznej, prowadzącej zajęcia dla dzieci juz od 4 miesiąca miejsce na wózek jest przed budynkiem.. tzn. wejście bramką (bramka otwarta, obok wjazd do garazu- otwarte).. wejście po schodach.. i tam , przed drzwiami jest napis "parking dla wózków".. No nie wiem.... mam mieszane uczucia..

Gość gość
do: bądź sobą czy jakoś tak podaję adres przychodni do której nie wolno wjeżdżać wózkami. Woj. mazowieckie powiat pruszkowski masto Piastów przychodnia na ulicy Reja i co z ta wiadomością poczniesz???

Gość gość
a może w końcu ktoś się poważnie wypowie w temacie jak i czym oznakować wózek dziecięcy kiedyś myślałem o takiej farbie która jest widoczna pod ultrafioletem ale cena takiej farby przeraża a jej wadą jest to że jest zmywalna (koszt ok 150 pln), ktoś ma jakieś inne ciekawe pomysły jak oznakować taki wózek by potem z łatwością móc udowodnić kradzież wózka ???

Gość gość
a może w końcu ktoś się poważnie wypowie w temacie jak i czym oznakować wózek dziecięcy kiedyś myślałem o takiej farbie która jest widoczna pod ultrafioletem ale cena takiej farby przeraża a jej wadą jest to że jest zmywalna (koszt ok 150 pln), ktoś ma jakieś inne ciekawe pomysły jak oznakować taki wózek by potem z łatwością móc udowodnić kradzież wózka ???

Gość gość
Przeglądaj allegro ,tablicę i szukaj po komisach:)

Gość mAAAMMMa2
Może komuś przeszkadzał? To nie jest fajne, jak codziennie ktoś zagraca klatkę swoimi prywatnymi rzeczami. Najpierw wózek, potem rowerek, zimą sanki... Niech by tak każdy sąsiad robił, to by przejścia nie było. Chowaj w domu lub piwnicy, nikt Ci nie ukradnie.

Gość gość
Wartość wózka na pewno podlega pod paragraf więc dziwi mnie takie zlewcze podejście policji... U mnie na klatce na szczęście jeszcze nie doszło do takiej sytuacji, ale zacznę uważać bo wózek z Baby Merc jest kuszący dla potencjalnego złodzieja.