Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody 20latek z problemem

pytanie

Polecane posty

Hej. Nigdy nie uprawiałem seksu ale na weekend nadarzy się okazja tylko mam problem a mianowicie za krótkie wędzidełko. Czy z tym mogę normalnie uprawiać seks?

Gość pytanie....eeeeeeeeeeeee
a co się dzieje, w czym to wędzidełko przeszkadza? Ściągasz napletek całkowicie? A może masz stulejkę?

w wzwodzie nie mogę ściągnąć skóry z napletka natomiast w wpółwzwodzie oraz w spoczynku mogę skórę ściągnąc bez problemu

a waliłeś konia i normalnie się spuszczałeś? Potrenuj najpierw na sobie, żebyś nie wyszedł na głupa. Bez względu na to co napiszesz, treningiem/masturbacją możesz to wędzidełko wydłużyć. Technika: smarujesz dłoń olejem słonecznikowym i robiąc pochwę z dłoni wykonujesz ruchy frykcyjne tak długo aż uzyskasz wytrysk spermy/orgazm. Druga rada: idziesz do chirurga i on operacyjnie usuwa problem, wybieraj. Myślę, że nie jesteś na tyle głupi by dać się ciąć? Notabene, trening czyni mistrza.🖐️

no to rób jak pisałam i po kilku tygodniach pochwal się efektami:udany normalny seks z kobietą i ew. onanizm zakańczany wytryskiem nasienia👄

wytrysk mam normalny :) Tylko nie ściąga mi skóry :) Wale już od jakiegoś czasu ale nigdy nie robiłem pochwy z dłoni. Napewno spróbuje.